39 éves korában elhunyt egy háromgyermekes solymári édesanya. Krisztina 4 és fél éves ikerfiait, 3 és fél éves kislányát, férjét és szeretteit hagyta hátra. A nehéz helyzetbe került család barátai szeretnének segíteni, ezért gyűjtést indítottak.

Elhunyt a háromgyermekes édesanya

„Nem olyan régen, egy kedves barátnőm, egy igazán jó ember, Jónásné Tugyi Krisztina sajnos igazságtalanul korán, fájdalmas küzdelem után, 39 évesen itt hagyott minket: 4 és fél éves ikerfiait, 3 és fél éves kislányát, férjét és szeretteit” – kezdte szívszorító bejegyzését a család egyik közeli barátja a Facebookon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem tudták meggyógyítani

Az asszonynál 2022 szeptemberében diagnosztizáltak áttétes rákot, annak is egy olyan agresszív fajtáját, hogy még a legkeményebb kezelések sem tudták megállítani a terjedését. Betegségét méltósággal viselte otthon, szerető családja támogatásával.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nehéz helyzetben

A család igen nehéz helyzetben van. Ottó, a férje, arra kért mindenkit, hogy a temetésre csak egy szál fehér virággal érkezzenek, a koszorú árát inkább nekik adják, mert a jövőben sajnos nagyobb szükségük lesz rá.

Segítséget kérnek

„A családja fájdalmát nem tudjuk enyhíteni, de az anyagi terhekben tudunk segíteni nekik. Arra kérnék mindenkit, hogy áldozzon néhány percet és bármekkora összeget rájuk. Itt most a kevés is sok tud lenni, hisz 3 óvodás kisgyermek ellátása semmilyen téren nem könnyű és nem is egyszerű” – folytatódik a bejegyzés.

Kertész az édesapa

Ottó kertész és ebben az évben alig tudott dolgozni, mert a gyerekek és felesége ellátása teljes mértékben rá hárult. Sokan ajánlottatok a gyermekeknek ruha adományt (amit ezúton is köszönnek), de a ruhával a közelgő télben nem lehet a fűtés számlát kifizetni, és „sajnos” megenni sem lehet.

Gyűjtést indítanak

Az apával egyeztetve, úgy döntöttek, hogy a gyűjtést a bejegyzés írója, Németh-Egry Veronika koordinálja majd és a család azt kéri, hogy az ő számlájára utalják a támogatásokat.

Név: Németh-Egry Veronika Fanni. Bankszámla: OTP Bank, 11773054-00778866

Nemzetközi számlaszám: IBAN: HU27 1177 3054 0077 8866 0000 0000. SWIFT KÓD: OTPVHUHB

A közleménybe írják be, hogy „Adomány”. Nagyon köszönjük Mindenkinek!

Tragikus baleset a kereszteződésben

A BudaPestkörnyéke.hu is írt arról a balesetről, amelyben egy anya és öt hónapos terhes lánya halt meg Nagykanizsán, a 7-es számú főút és a Hevesi Sándor utca kereszteződésében. Két személygépkocsi ütközött össze, egy Mazda szó szerint letarolta az elé szabálytalanul kikanyarodó Toyota Yarist. Az ütközést túlélte egy 5 éves kisfiú. 

Nem adott elsőbbséget

A tragikus baleset az elsőbbségadással kapcsolatos szabályok be nem tartása miatt történt. A Toyota Yaris típusú személygépkocsit vezető 32 éves letenyei nő a Hevesi Sándor utcáról úgy akart kikanyarodni a 7-es számú főútra, hogy nem győződött meg arról, hogy megteheti-e.

A terhes nő testvére vette magához a kisfiút

Az elhunyt idősebb hölgy fia, a másik elhalálozott nő testvére Szabó Dániel őrmester, a Nagykanizsai Rendőrkapitányság 25 éves járőre, aki a tragédia után úgy döntött, magához veszi árván maradt unokaöccsét. A gyámhatóság ideiglenesen ezt jóváhagyta, a fiatal rendőr anyagi körülményei azonban nehéz feladat elé állítják.

A budapesti rendőrök is beszálltak a gyűjtésbe

Emiatt először a Zsaruellátó Egyesület kezdett gyűjtést szervezni számára, aztán csatlakoztak ehhez a budapesti rendőrök is. Részben azért, mert a Budapesti Rendőr-főkapitányság honlapja bír akkora nézettséggel, hogy méltó nyilvánosságot adjanak ennek a nemes összefogásnak, részben pedig azért, mert a „budapesti rendőrök tényleg olyanok, mint egy nagy család. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a solymári család. Fotó: Facebook