Súlyos baleset történt az éjszaka az M5-ös autópályán, egy kisbabát sürgősen kórházba kellett szállítani. Kiskunfélegyháza térségében egy autószállító trélerrel ütközött egy személyautó.

Tréler és személyautó ütközött

Éjjel 1 óra 18 perckor perc körül az M5-ös autópálya 107-es kilométerénél egy autószállító tréler és egy személyautó ütközött össze. Az érintett szakaszon teljes a helyszínelés idejére teljes útlezárást rendeltek el, ám ezt azóta már feloldották. A balesetben személyi sérülés is történt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elaludhatott a sofőr

delmagyar.hu értesülései szerint egy vendégmunkás család Szeged felé haladt autóval amikor vezetője valószínűleg elaludhatott és nekiütközött az előtte lévő tréler hátuljának, amitől a vontatmány leszakadt, a tréler a rajta szállított két autóval felborult.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megsérült egy kisbaba is

A személyautóban a helyszínről származó információk szerint egy pár hónapos kisbaba utazott, aki a balesetben megsérült, őt a mentők édesanyjával együtt kórházba szállították.

Több kilométeres volt a torlódás

A személygépkocsi vezetője és a kisteherautó sofőrje nem sérült meg. A kiérkező tűzoltók a személygépkocsit áramtalanították és a műszaki mentésben vettek részt. A baleset miatt több kilométeres torlódás alakult ki az M5-ös érintett szakaszán.

Bajba került autómentő

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy durva baleset ért egy autómentőt az M0-s autóúton. Az Iveco épp lefoglalt roncsokat szállított a platóján a rendőrség ceglédi telephelyére, amikor egy türelmetlen autós nekiment.

Nekiütközött az autómentő kerekének

Az Iveco két Volkswagen T2 mikrobusszal a platóján az M5-ös autópálya felé haladt, épp a halásztelki felhajtónál tartott. Jobbról, a felhajtóról hirtelen egy személygépkocsi vezetője megunta a várakozást és besorolt a haladó sávba, ahol nekiütközött az autómentő jobb első kerekének. 

Roncsok az úttesten

A mentő sofőrje balra rántotta a kormányt, amitől az Iveco keresztbe fordult és a belső szalagkorlátnak vágódott. Ebben a pillanatban a belső sávban haladó Skoda kombi a bal oldalába csapódott, az ütközés hatására pedig a szállított roncsok lecsúsztak, illetve lezuhantak az úttestre, keresztben elfoglalva az útpályát.

Lelépett a baleset okozója  

Az okozó sofőr autójával elhajtott, nem győződött meg arról, hogy történt-e személyi sérülés, pedig történt: az autómentős felszakadt száját a Merényi kórházban kellett összevarrni. A Skoda osztrák állampolgárságú sofőrje szerencsére nem sérült meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció