Nyolc testvére és szülei gyászolják azt a 15 éves fiút, aki egy szörnyű balesetben vesztette életét pénteken éjjel Fejér megyében, Szabadegyházán. Az autót a 16 éves társa vezette, aki elkötötte a szülei autóját, és részeg volt, és még jogosítványa se volt.

16 éves volt a sofőr

Mint ahogy arról a Kékvillogó.hu hírportál is beszámolt, szörnyű balesetet okozott egy 16 éves sofőr május 21-én éjjel, amikor ugyanis szülei autójával nekisodródott egy táblának, majd többször is megpördült. Az autóban négyen utaztak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a baleset

Kirepült az egyik utas

A baleset során – mint ahogyan azt a KékVillogó is megírta – a járműben utazó fiatalok közül az egyik 15 éves fiú az ütközés következtében kirepült az autóból, és életét vesztette. A Tényeknek a fiú édesapja szólalt meg.

Nem bírja feldolgozni

Zokogva szólalt meg az apa, aki elveszítette a tragikus balesetben a 15 éves fiát. Elmondta, hogy képtelen feldolgozni a történteket, és azt kívánja, bárcsak ő halt volna meg inkább a fia helyett.

Ezt mondta

“Egy ökör gyerek autózik és elviszi magával és megöli a fiamat” – mondta a megtört édesapa.

Megpördült az autó

A kamasz által vezetett autó előbb átsodródott a másik forgalmi sávba, majd egy jelzőtáblának csapódott. Ezután az autó az oldalára billent és megpördült, ekkor esett ki a járműből a 15 éves fiú.

Nagyon súlyos volt a baleset

Mint kiderült, a 16 éves sofőrnek jogosítványa sem volt és még részeg is volt, ezért következhetett be a halálos baleset. Mivel a 15 éves áldozat nem volt bekötve, ezért ő a becsapódáskor kirepült, és súlyos sérüléseket szenvedett. Mint a riportban elhangzik, olyan súlyosan megsérült a fiú, hogy az eséskor leszakadt a feje.

Többiek könnyebben sérültek

A baleset során a többi fiatalnak nem esett nagyobb bántódása, mindhárman könnyebben sérültek. A sofőr esetében felmerült a gyanú, hogy ittas volt, ezért szakértői vizsgálatot indítottak vele szemben. A fiatalok egyébként egy házi buli után indultak autózni.

Pusztaszabolcsra tartottak

Az elhunyt fiú egyik rokona korábban azt mondta, hogy a társaság valószínűleg Pusztaszabolcsra tartott az éjszaka, amikor bekövetkezett a tragédia. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: Police.hu