Saját kezével vetett véget az életének az a férfi, aki a rendőrség szerint tulajdonosa volt az Antifa-nyomozás során talált, kisgyermekekről készült felvételeknek. A férfi állítólag azután dobta el magától az életét, miután gyanúsítottként berendelték kihallgatásra, amelyre így már sosem kerülhet sor.

Holttest Biatorbágyon

Rejtélyes haláleset történt május 18-án a Pest megyei Biatorbágyon. A település erdős részén, az egykori légvédelmi rakétabázis közelében, egy holttestet találtak, amelyet jelentős helyszínelés követett.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tüzet raktak a helyszínen

A rendőrség, a helyszínelés után közölte, hogy bűncselekmény gyanúja nem vetődött fel. A Metropol akkor azt írta, hogy a tragédia helyszínén egy kövekből kirakott tűzrakóhely közepébe valaki egy játékbabát rakott, amit aztán meggyújtott. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Bizzar helyszín

Mellette egy gumiabroncs hevert, mintha valaki végignézte volna, ahogy a baba egy része a tűz martalékává válik. A Blikk úgy tudja, az a férfi vetett önkezével véget életének, akinél nemrég „12. életévét be nem töltött személy sanyargatását, vagy erőszak alkalmazását tartalmazó” felvételeket találtak. 

Gyermekfotók a számítógépen

Korábbi sajtóhírek szerint körülbelül hetvenezer felvételt találtak a férfinál, amelyeket 2-3 éves gyerekek láthatóak. A felvételeket az egyik ellenzéki mozgalom aktivistájának lakásában találták meg a nyomozók, később kiderült, az adathordozó nem D. Krisztina tulajdona volt, hanem azé a férfié, akit a biatorbágyi erdőben találtak. meg holtan. 

Megszólalt a BRFK

A Budapesti Rendőr-főkapitányságot nem cáfolta, hogy ugyanazt a férfit találták meg holtan a biatorbágyi erdőben, akinek a tulajdonát képezte a szóban forgó adathordozó. A Blikkel azt is közölték, hogy „gyanúsítotti kihallgatás nem történt” az ügyben, azt azonban nem árulták el, miért.

Antifatámadás

A meghalt férfi ismerősénél, D. Krisztinánál, akkor találták meg az ominózus felvételeket, miután őrizetbe vette a nőt. Azzal gyanúsították, hogy részt vett a februári antifatámadásban. Később azonban kiderült, hogy nem volt köze a feltételezett szélsőjobboldaliak megveréséhez.  

Nyolc embert vertek meg

Február 9 és 11 között, a szélsőbaloldali német, olasz és magyar radikálisok négy helyszínen brutálisan összevertek összesen nyolc embert, magyarokat, lengyeleket, németeket, akiknek annyi volt a bűnük, hogy katonai jellegű ruhában voltak. 

Összetévesztették őket

A szélsőbaloldali támadók összetéveszthették őket a február 11-én az 1945-ös kitörésre emlékezőkkel, azonban egyetlen áldozat sem a szélsőjobboldali demonstráció miatt volt Budapesten.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Van segítség!

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: illusztráció