Egy borsodi búcsúból tűnt el az alig 13 éves Fruzsina, a szülei a keresésére indultak, de nem jártak sikerrel. Nagyon aggódtak érte, de a kislány megkerült, és most mesélt arról, mit élt át a fogvatartása alatt.

Hiába a felügyelet

A Kékvillogó.hu megírta október elején, hogy Fruzsina Arlón, egy Borsod vármegyei nagyközségben tartott búcsún vett részt. A szülők is ott voltak a rendezvényen, de hamarabb hazamentek. A lányra a nagyobbik testvére felügyelt, azonban egyszer csak eltűnt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy pillanat alatt megtörtént a baj

Fruzsina testvére egy pillanatra szem elől tévesztette a lányt, ekkor tűnt el. A családja aznap megkezdte a gyermek keresését, ám nem jártak eredménnyel. Barátaikat, ismerőseiket is megkérdezték, nem látták-e a kislányt. Többen arról számoltak be, hogy egy közeli buszmegállóban látták. A lány apja azonban arról értesült, hogy egy Gábor nevű férfival volt, vele mehetett el ismeretlen helyre.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ezt lehet tudni a férfiról

Gábor a lány családjának információi szerint a dodzsem tulajdonosa mellett kisegítőként dolgozott. A zsetonok összeszedése volt a feladata. Munkájából még aznap elbocsátották.

Egy bőrönddel állt a buszmegállóban

A férfit látták, amint egy bőrönddel várakozik a buszmegállóban. A 11 éves Fruzsi is vele volt állítólag. A kislány barátságos, közvetlen volt mindenkivel.

Így menekült meg

Később kiderült, hogy a 23 éves Gábor egy másik városba vitte a lányt, ott napokig fogva tartotta, nem engedte őt hazamenni. Az eltűnt lányról azonban riportot készített a TV2 Tények, ez alapján az emberek felismerték a kislányt. Így menekült meg az emberrablótól.

Kegyetlen napok

A szülők most elmondták, kegyetlen napokon vannak túl. Meg voltak ugyanis győződve arról, hogy a lányukat nagy baj érte: eladták, kábítószert adtak be neki, vagy még ennél is rosszabb dolog történt vele – írta a Tények.

Nem bántotta

A megkerült lány azonban azt mondta: bár abban az egy hétben el akart jönni mindig, csak nem engedte el a férfi, de nem bántották. „Nem nyúlt hozzám, nem csinált velem semmit. Megvolt ott mindenem. Volt ruhám is, nem egy ruhában voltam csak, amiben elmentem. Nem volt semmi bajom. Ott voltam, takarítottam a szobákat. Nem bántottak” – mondta.

Azt mondta, Budapesten vannak

Hogy Fruzsit hol bújtatta pontosan az elrablója, egyelőre nem lehet tudni. A férfi azt mondta neki, hogy Budapesten vannak, de a szülők szerint vagy Miskolcon vagy Ózdon lehettek.

Nem hittek a szemüknek

Később felültették egy Arlóra közlekedő buszra, és elmondták neki, hogy hol kell leszállnia. Amikor Fruzsi betoppant a házba, szülei alig akarták elhinni, hogy a lányuk előkerült – számolt be a történtekről a Tények. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció