Baleset miatt lezárták az M4-es autóutat Üllőnél hétfő este. A rendőrség tájékoztatása szerint többen megsérültek, egy kamion felborult.

Kisodródott a kamion

A Kékvillogó.hu hírportál információi szerint az Opel előzte a kamiont a belső sávban, vagy éppen mellette haladt el, miközben a kamion kisodródott jobbra, a szegélycsíkra. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nekiment

A sofőr onnét visszarántotta a kormányt balra, így az Iveco Stralis nekiment az Opel Astrának.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az Opel utasait a tűzoltók szabadították ki

Fotó: G.K.

Nehéz szállítmány

A kamion 20 tonna zsaluállványt és egyéb zsaluzáshoz használt eszközöket szállított, valószínűleg amikor a sofőr elrántotta a kormányt, a vontatmány súlya átvette az irányítást a jármű felett. Az Opel bal első kereke kitört, a kamion az oldalára borult, átszakította a szalagkorlátot és csúszott kb. 50 métert rajta elzárva a Szolnok felé haladó pályát.

Oldálára borult kamion

Fotó: G.K:

Kikerülték

A vontatmány hátulja a Pest felé vezető sávokat is elzárta, de jobbra mellette a murvás részen ki lehetett kerülni.

Leszakadt a kamionsofőr karja

Az Opel vezetője és utasa csak könnyebben sérültek, a kamion vezetője viszont nem volt bekötve és a karja a vezetőfülke alá került, az leszakadt. A kamion sofőrjét újra is kellett éleszteni a helyszínen, utána kórházba szállították.

 A fővárosi és a monori tűzoltókat is be kellett vetniük a hatóságoknak

Fotó: G.K.

Hosszan tartó útzár

Az Ivecot ma reggel sikerült a kerekeire állítani, miután kipakolták a szállítmányt, emiatt még reggel is útzár volt az M4-esen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Baleset az M4-esen, Fotó: G.K.