Egy életét eldobni akaró asszonyt kutattak fel közösen a rendőrök és a nő hozzátartozói Selyeb külterületén.

Elkeseredett bejelentés

Telefonon tett elkeseredett bejelentést egy nő a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. szeptember 11-én 14 óra 30 perc körül. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Véget akart vetni az életének

Elmondása szerint különböző problémái miatt véget akar vetni az életének, ezért több tucat gyógyszert vett be, a pontos tartózkodási helyét pedig – azon kívül, hogy Selyeb település környékén van – nem akarja elárulni.

A rendőrök megtalálták

A Szikszói Rendőrőrs járőrei azonnal adatgyűjtést végeztek, amelynek során megállapították a keresett személy kilétét, majd a hozzátartozókkal együtt közösen keresték az eltűntet.

Drónokat is bevetettek

A keresés során a rendőrök hasznosították az eltűnt nő telefonjának helymeghatározási adatait, de kamerával felszerelt drónokat is bevetettek.

Erdős részen találtak rá

Végül a járőrök és az asszony fia öt órás kutatás után Selyeb és Kupa települések között egy erdős részen találtak rá a keresett nőre, akit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak.

Tokajnál egy férfi a Tiszába akarta vetni magát

Mint azt a Kékvillogó is megírta egy végzetes lépésre elszánt férfit húztak ki a Tiszából a rendőrök Tokajnál, derült ki a rendőrség honlapján közzétett bejegyzésből. A police.hu azt írta, telefonon érkezett kétségbeesett bejelentés a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. szeptember 11-én 19 óra után, amely szerint egy férfi a tokaji vasúti híd lábánál a Tiszába akarja vetni magát. 

A rendőrök egy percen belül odaértek

A helyi rendőrőrs járőrei – értesítésüket követően egy percen belül – megjelentek a helyszínen, ahol azt tapasztalták, hogy egy fiatalember a parti lépcsőn lehaladva már derékig elmerült a vízben.

Kihúzták

Ekkor Mérész László r. főtörzsőrmester azonnal a vízbe gázolt és a férfi karját – az elmerülése előtti utolsó pillanatban – elkapva kihúzta őt a Tiszából.

Kórházba vitték

Ekkor megérkeztek a mentőszolgálat munkatársai is, akik a helyszínen ellátták a fiatalembert, majd kórházba szállították.

Ha segítség kell 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels