Durva karambol történt Budapesten a 10. kerületben. Egy piásan száguldozó Toyota okozott balesetet, egy Infinety terepjáró nem tudta elkerülni az ütközést, egy felüljáró oszlopának csapódott.

Áthajtott a piroson

Csütörtök éjjel egy Toyota Corolla a 10. kerületi Kőér utcán igyekezett az Üllői út felé. A csomópontban a jelzőlámpa épp pirosat mutatott, de ez nem akadályozta meg a Corolla férfi sofőrjét, hogy a megengedett sebességet túllépve áthajtson a kereszteződésen a Ferde utca felé. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Összetört a szép új autó

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Szabályosan ment, de hiába

Sajnos azonban az Üllői úton a Shopmark irányából szabályosan közlekedő Infiniti terepjáró szintén férfi vezetője erre nem számíthatott, igazából fékezni sem volt már képes a semmiből elé vágódó Toyota láttán, így annak bal oldalába csapódott.

Totálkáros lett a Toyota

Tartópillérnek vágódott

Az ütközés olyan nagy erejű volt, hogy az Infiniti egyszerűen feltolta a Corollát egy járdaszigetre, ahol a Toyota a hátsó részével kidöntött egy elektromos kapcsolószekrényt, majd a Határ úti felüljáró tartópillérének vágódott.

Levágták az ajtót

Roncsba szorult a Toyota vezetője

Az esethez riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság doktorszolgálatának segítségével, a bal első ajtó levágása után kiemelték a Toyota roncsba szorult vezetőjét, majd áramtalanították az autókat.

Az Infinetynek az eleje gyűrődött fel

Nem használt övet

Információink szerint a balesetet okozó sofőr, mivel nem használta a biztonsági övét, súlyos sérülést szenvedett, őt a mentőszolgálat szakemberei kórházba szállították.

Sokáig tartott a helyszínelés

Piás volt

A helyszínelés során a Toyota vezetőjénél felmerült az alkoholos befolyásoltság is, mivel a helyszínen végzett légalkoholos mérés pozitív értéket mutatott, ezért a kórházban vért is vettek tőle. A kereszteződést a Rendőrség a mentés idejére, mintegy 2 óra időtartamra teljesen lezárta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotók: Kékvillogó.hu/G.K.