Több mint 2 millió forint gyűlt össze annak a családnak, akik elveszítették a 38 éves családfőt. A Pest megyei mentős május végén elbúcsúzott fél éves kisfiától, majd elindult futni. Miután hazatért, rosszul lett, életét saját kollégái próbálták megmenteni, sikertelenül.

Meghalt a mentős

Borzalmas tragédia rázta meg még május végén az egyik Pest megyei családot, amikor 38 éves családapa hirtelen meghalt. P. Tamás az Országos Mentőszolgálat dolgozója volt. Egyik este elbúcsúzott fél éves kisfiától, majd elment futni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Saját kollégái küzdöttek érte

Amikor hazaért hirtelen rosszul lett és összeesett. Párja, Dóra azonnal próbálta újraéleszteni, közben riasztotta a mentőket. Saját kollégái próbálták meg Tamást visszahozni az életbe, de sajnos másfél óra küzdelem után sem sikerült megmenteni az OMSZ mentésvezetőjét.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Búcsúztak a mentősök

„Kivételesen jó embert, bajtársat veszített el az Országos Mentőszolgálat, halála a mentők teljes közössége számára lesújtó veszteség. Nyugodjék békében!„ – búcsúzott akkor az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán.

Segítségre volt szükségük

Felesége Dóra egyedül maradt a fél éves Bencével. A családnak anyagi segítségre volt szüksége, hogy ezt az átmeneti időszakot a tragédia ellenére is át tudják vészelni.

Ez is érdekelhet

“Lecsapott, odavert, ledöntött, tönkre tett, megölt, elragadott” – egy nap alatt két mentős is meghalt koronavírusban, öt gyermek maradt árván

Gyűjtést indítottak

„Eddig Tamás állt a segítségre szorulók rendelkezésére, most rajtunk a sor! Akik ismerték tudják, hogy a hivatásában elkötelezett és tettre kész volt. Kérünk benneteket, hogy segítsetek Dórának és Bencének, hogy talpra tudjanak állni, ne szenvedjenek hiányt semmiben” – kérte akkor a Barát a Bajban Alapítvány közösségi oldalán. „Együttérzéseteket, támogatásotokat a család nevében, ezúton is köszönjük!„

Elképesztő összefogás

A felhívásra rengetegen jelentkeztek, és utaltak a gyászoló családnak. Az alapítvány a napokban arról számolt be, hogy az óriási összefogásnak köszönhetően Tamás családjának 2 millió 793 ezer forint gyűlt össze, amit már át is utaltak nekik.

Köszönet és hála

„Rendkívül hálásak vagyunk nektek a rengeteg segítségért, a részvét üzenetekért, Dóra és gyermeke nevében pedig hálás szívvel köszönjük a felajánlásokat!” – fogalmaztak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: P. Tamás – Forrás: Facebook