A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt egy 31 éves férfi ellen, aki vita közben feleségét egy tégladarabbal dobta meg.

Kirángatta a nőt az udvarra

A vád szerint a férfi 2021. augusztus 8-án, ittas állapotban Nógrád megyei otthonukban szidta a feleségét, megfogta a karját és kirángatta az udvarra, onnan az utcára, és felszólította őt, hogy távozzon a házból. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Téglával dobta meg

A nő a kapu előtt állva az udvaron tartózkodó két kiskorú gyermekét hívta magához, amikor a kapun belül álló férfi felé dobott egy nagyméretű tégladarabot, ami a nő fejét találta el, aki ettől a földre esett.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Kétségbeesve kért segítséget egy édesanya Budapesten: a kocsiba szorult a kétéves kisfia

Ezzel dobta fejbe:

Mentőt hívtak a szomszédok

A hangzavart észlelő szomszédok hívta hozzá mentőt, akik ellátták a nő sérülését, számolt be róla az ügyészség.

Könnyebben sérült

A feleség csak könnyebben sérült, de a támadás módjára és eszközére figyelemmel a súlyosabb arckoponyacsont sérülés elmaradása csak a szerencsének volt köszönhető.

Ez is érdekelhet:

31 éves férfi halt meg a szörnyű kiskunfélegyházi balesetben, ez okozhatta a tragédiát

Vádat emeltek ellene

Ennek megfelelően az ügyészség a vádlottal szemben súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat, melyben indítványozta, hogy a Balassagyarmati Járásbíróság szabjon ki pénzbüntetést és kötelezze a támadót a 28.991 forint bűnügyi költség megfizetésére. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik