Pénteken hajnalban halálos közútii a baleset történt Kiskunfélegyházánál, a tragédiában a 31 éves sofőr a helyszínen meghalt.

Meghalt a sofőr

A police.hu információi szerint 2022. június 3-án 6 óra 45 perc körül az 542-es számú úton – Kiskunfélegyházánál – egy jármű lesodródott az útról nekiment egy beton áteresznek, felrepült a levegőbe, ott 5 méter magasan egy fának csapódott, majd az árokba zuhant. A sofőr kiesett az autóból, és olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínre érkező mentők már nem tudták megmenteni az életét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem volt rendesen bekötve

A Bors azt írja az eset kapcsán, hogy a sofőr a biztonsági övet a háta mögött kapcsolta be, ezért eshetett ki a kocsiból.

FRISS!

Intim fotókat követelt egy 16 éves kamasz fiú egy 17 éves tinilánytól – Álnéven cserkészte be az áldozatát, durván fenyegette is

Gyerekülések voltak a kocsiban

A 31 éves sofőrt bár megpróbálták újraéleszteni, de már nem sikerült, a helyszínen meghalt. Hatalmas riadalmat keltett, hogy az autóban két gyerekülést is találtak, azonban szerencsére gyerekek nem utaztak benne.

Lehet, hogy rosszul lett

Egyelőre nem lehet tudni, miért sodróhatott ki az autó, egy szemtanú elmondása alapján a becsapódás előtt azt látta, hogy a sofőr feje le van bukba, így lehetséges, hogy a férfi rosszul lett.

Ez is érdekelhet:

Hatalmas razzia Pest megyében: rajtaüttöttek a díler bandán, már jó ideje figyelték őket – videó

Ledöbbentek az ismerősök

A kecskeméti férfi ismerősei teljesen ledöbbente, Attia egy életerős, testépítő férfi volt. “Elhunyt ma autóbalesetben a szívemnek egy nagyon kedves ember, aki a testvérem, a spanom volt, akire bátyámként felnéztem” – írta egy ismerős, egy másik barát pedig így fogalmazott:

Találgatások

“Itt hagytál testvérkém, mi lesz velem, te voltál a mindenem kis élettársam, pici kis testvérkém” Az ismerősök egyelőre csak találgatják, hogy mi történhetett, a rendőrség helyszíni szemlét tartott a baleset után. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels