A Fővárosi Főügyészség letartóztatását kérte annak a 23 éves férfinak, aki a Nagykörúton, a Mester utcai megállónál késelt meg egy férfit. A megszúrt áldozat nagyon komoly, életveszélyes sérülést szenvedett, és könnyen lehet, hogy bele is halt volna a támadásba, ha a mentők nem érkeznek ki hozzá olyan gyorsan.

Mester utcában késeltek

Ahogy arról a Kékvillogón már korábban beszámoltunk, egy 22 éves férfi életveszélyes sérülést szenvedett egy késelés miatt Budapesten, a Mester utcai villamosmegállóban. A késelést egy banda egyik tagja követte el, nevezetesen a 23 éves Sz. Rafael, aki egy szóváltás miatt támadt rá áldozatára szombat dél körül. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Majdnem életét vesztette

Mivel a villamosmegállóban többen is látták a balhét, azonnal értesítették a mentőket. A csoport elmenekült a helyszínről, miután Sz. Rafael beleszúrta a kést a megállóban várakozó 22 éves fiatalemberbe. A mentősök a sérült férfit életveszélyes sérüléssel vitték kórházba.

Feladta magát a késelő

A rendőrség nemsokkal az eset után lecsapott egy 7. kerületi lakásra, amelyben elfogták a 21 éves K. Gergőt, a 22 éves K. Lajost és a 27 éves M. Ádámot. Néhány órával később a 8. Kerületi Rendőrkapitányságon önként feladta magát a késelő, a 23 éves Sz. Rafael.

Beismerte bűnösségét

A 23 éves férfi a kihallgatása során beismerte bűnösségét. Elmondása szerint ismerte az áldozatát, mint mondta, korábban már volt köztük konfliktus.

Beszólt a haveroknak

Sz. Rafael állítja, azért késelt, mert az áldozat beszólt a haverjainak, amin ő annyira felhúzta magát, hogy odalépett hozzá és késsel megszúrta a férfit. Pontos részletekre ugyanakkor nem emlékszik, azt mondja, nagyon ideges volt.

Indítványozták letartóztatását

A Fővárosi Főügyészség a szökés, elrejtőzés és a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a bíróság felé a férfi letartóztatását. Sz. Rafael emberölési kísérlet miatt felelhet.

Ez vár a többiekre

Amíg a hatóságok Sz. Rafaelt emberölési kísérlettel gyanúsították meg, addig a három társát segítségnyújtás elmulasztása vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A banda mind a négy tagját őrizetbe vették.

Az elfogásáról készült felvétel:

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Részlet a rendőrségi videóból – Forrás: YouTube