Bántalmazta, majd késsel szúrta meg élettársát egy hajdúhadházi férfi. A mentők már nem tudták megmenteni a nő életét, ezután a tettes magával is végzett.

Késsel szúrta meg élettársát

A rendelkezésre álló adatok alapján 2022. március 5-én 18 óra körül egy 48 éves férfi hajdúhadházi otthonukban bántalmazta, és egy késsel megszúrta élettársát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meghalt a nő

A 42 éves nő olyan súlyosan megsérült, hogy életét a mentőszolgálat munkatársai már nem tudták megmenteni. A férfi házuk közelében önkezével vetett véget életének.

Nyomoz a rendőrség

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárásban vizsgálja a tragédia körülményeit – írja a police.hu.

Két holttest

A napokban írtunk arról, hogy holtan találtak egy 73 éves nőt az 52 éves fiával együtt egy bánrévei házban. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettessel szemben. 

Megölte az anyját

A Kékvillogo.hu megtudta, hogy a Bánrévén élő 52 éves férfi megölte az anyját, majd magával is végzett, vagyis itt is családi tragédia történt.

Családi tragédia Rákoscsabán

2020 decemberében, két holttestet találtak egy rákoscsabai házban. Kiderült egy férfi lelőtte a 91 éves édesanyját, majd magával is végzett. 

Vadászpuskával lőtt

Egy férfi miután megölte az édesanyját, majd kiment a kertbe és önmaga felé fordította a vadászpuskáját. A két holttestre a szomszédban lakó unoka tálált rá és ő szólt a rendőröknek.

Ha segítség kell!

Figyeljünk önmagunkra és a környezetünkben élőkre! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció – MTI/Mihádák Zoltán