A piás sofőr először egy Hondával, utána pedig egy Forddal ütközött. A vétkes sofőrnek eltörött a lába.

Lassítás nélkül ment át a kereszteződésen

Egy Hyundai Coupé közlekedett szombat este Gyömrő belterületén, a Tompa utcán. A Szent István úti kereszteződéshez érve egyáltalán nem lassított, ezért először az ezüst színű Honda Civic gépkocsival koccant, amely a körforgalom irányából jött a Szent István úton és jobbra, a Tompa utcába akart kanyarodni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kidőlt a tábla is

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A stop-tábla sem érdekelte

Természetesen ezután figyelmen kívül hagyta a stop-táblát is, nagy sebességgel tovább haladt a kereszteződésbe, ahol telibe találta a másik irányból, a vasúti átjáró érkező Ford S-Maxot is.

Nagy volt a rombolás a sarkon

Kidöntötte a kerítést

A nagy erejű ütközés hatására a Ford megpördült, kidöntött a szemközti stop-táblát, majd a Szent István út 66. számú ház kerítését kidöntve az épület udvarába csapódva állt meg.

Ezzel sokáig nem fog száguldozni a sofőr

Súlyos sérülés

Szerencsére egyik sofőr sem szorult be, de a Ford hölgy és a Hyundai férfi sofőrje is súlyos sérülést szenvedett. Információink szerint a Hyundai vezetője a lábát törte, mindkettőjüket kórházba szállították. Az okozó sofőr alkoholtesztje pozitív lett, tőle ezért vért is vettek a kórházban.

Csúnyán összetört a szabályosan közlekedő autó

Áramtalanítás

A Honda vezetője és utasa nem sérült meg a koccanásban. A helyszínre a monori hivatásos és a gyömrői önkéntes tűzoltókat riasztották, az egységek áramtalanították a járműveket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem sok maradt a Hyundai elejéből

Képek: Kékvillogó.hu/GK