Olyan súlyosa bántalmazta feleségét egy Baranya megyei férfi, hogy a nő belehalt sérüléseibe. A férj ezután magával is végezni akart, de nem halt meg azonnal, csak később, a kórházban hunyt el.

Meghalt egy nő

Abaligeten, az egyik ház alagsorában 2023. október 16-án délelőtt holtan találták az ott lakó 66 éves nőt, 56 éves férjét pedig súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba a mentők.

Bántalmazta feleségét

A szemle és az elsődleges adatok alapján a rendőrök megállapították, hogy a férfi olyan súlyosan bántalmazta a feleségét, hogy a nő a helyszínen életét vesztette, majd saját magával is végezni próbált.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A férfi is meghalt

A férfi a kórházba szállítását követően belehalt a sérüléseibe. A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást.

Hollandiából költöztek Abaligetre

A házaspár nemrég költözött Hollandiából Abaligetre. A Kékvillogó.hu úgy tudja, a férj tette után fel akarta magát akasztani, de elszakadt a kötél és a betonra esett. Súlyos fejsérülést szenvedett, mentőhelikopter szállította kórházba, ahol már nem tudták megmenteni az életét.

Súlyos betegek voltak

Ahogy arról a BudapestKörnyéke.hu beszámolt, augusztus végén  egészségi állapotuk romlása miatt együtt akart meghalni egy idős házaspár.  A 11. kerületi nyugdíjasok magányosan éltek, családjuk nem volt.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Együtt szerettek volna meghalni

Az idős pár szomszédjai szerint mindketten nagyon betegek voltak, mozogni is alig tudtak a nagy fájdalmaktól. Halálukat több hónapja szervezték. Mint utóbb kiderült, ezt nem is titkolták. Az idős férfi szomszédainak többször beszélt arról, hogy nem bírják a szenvedést és együtt szeretnének elmenni.

Nem akartak kórházba menni

„Azt mondta, hogy nagyon nagy fájdalmaik vannak, nagyon betegesek, rosszul érzik magukat, és nem akarnak kórházba kerülni, és ott méltatlan körülmények között meghalni” – mondta a TV2-nek az egyik szomszéd.

Megölte a feleségét

Tettük előtt alkoholt fogyasztottak, hogy ne érezzék a fájdalmat. Az idős nő valószínűleg nem tudta megtenni, ezért férje szúrta le őt. Egy szomszéd riasztotta a rendőrséget, ugyanis már napok óta nem látták az idős házaspárt. A házban úgy tudják, hogy az asszony a fürdőszobában felvágta az ereit, a férfit pedig az egyik szobában találták meg, összevissza szurkálta magát.

Emberöléssel gyanúsítják

A férj túlélte az öngyilkossági kísérletet, őt kórházba szállították. Úgy tudni, hogy a feleség is életben maradt volna, mert a karján ejtett vágások nem voltak mélyek, de a férje végül mellkason szúrta őt egy késsel, hogy segítsen neki meghalni.

Nem emlékszik semmire

A férfit jelenleg pszichiátrián ápolják; emberöléssel gyanúsították meg, jelenleg az elmeállapotát vizsgálják. Elmondása szerint nem emlékszik arra, hogy leszúrta a nejét, valamint azt hangoztatja, hogy az embereknek semmi köze nincs ahhoz, hogy feleségével meg akartak halni.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció