Két autó ütközésében egy kislány sérült meg Szegváron, a 61-es főúton teljes útzár egy karambol miatt. A BalesetInfó hírfolyamunkat folyamatosan frissítjük!

Árokba hajtott egy gépjármű Bácsbokodon

2020.11.05. 22:15 Lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott egy személyautó csütörtök este a Bács-Kiskun megyei Bácsbokodon, a Gróf Széchenyi István utca és a Honvéd utca kereszteződésében. A balesethez a bajai hivatásos és a bácsbokodi önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet.

Személyautó ütközött kisbusszal Kisigmándnál

2020.11.05. 18:35 Összeütközött egy gépkocsi és egy kisbusz csütörtök késő délután Komárom-Esztergom megyében, a 13-as főút Nagyigmánd és Komárom közötti szakaszán, Nagyigmánd közelében. A balesethez a komáromi hivatásos és a nagyigmándi önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Összeütközött két autó a Budaörsi úton

2020.11.05. 17:49 Összeütközött két személyautó csütörtök késő délután Budapest XI. kerületében, a Budaörsi út és az Egér út kereszteződésében. A balesetet szenvedett járművek műszaki mentéséhez a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották a helyszínre.

Teljes terjedelmében égett egy autóbusz Somogyegresen

2020.11.05. 17:11 Teljes terjedelmében égett egy autóbusz csütörtök délután a Somogy megyei Somogyegres Petőfi Sándor utcájában. A tűzhöz a siófoki hivatásos és a tabi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik egy habosított vízsugárral oltották el a lángokat, majd hozzáláttak a tűzoltási utómunkálatokhoz.

Kigyulladt egy autó Solymárnál

2020.11.05. 16:56 Kigyulladt egy személyautó a 10-es úton, Solymárnál, a körforgalomban. A solymári önkéntes tűzoltók a lángokat eloltották. A helyszínre riasztották a fővárosi hivatásos tűzoltókat is. Az érintett szakaszt a mentés idejére lezárták.

Fotó: 10-es út Facebook-csoport

Fának csapódott és füstölt egy autó Győrben

2020.11.05. 16:46 Fának csapódott és füstölni kezdett egy személyautó Győrben, a Kálvária utca és a Honvéd utca találkozásánál. A város hivatásos tűzoltói porral oltóval és vízsugárral megszüntették az izzást, és áramtalanították a járművet. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Fotó: GyőrPlusz Média / olvasói fotó

Árokba hajtott és a tetejére borult egy autó Újszász és Abony között

2020.11.05. 16:11 Árokba csúszott és a tetején állt meg egy személyautó a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Újszász és a Pest megyei Abony között, a tápiógyörgyei elágazás közelében. A szolnoki hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járművet. A helyszínre mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

4 éves kislányt szállítottak kórházba egy szegvári karambolból

2020.11.05 15:30 A Cs3.hu értesülései szerint egy kiskorú gyermeket szállítottak kórházba, amikor két autó ütközött össze Szegváron. Az Opel a Mindszenti utcán haladt, amikor balra nagy ívben egy mellékutcába akart lekanyarodni. A mögötte lévő Skoda viszont egy másik járművet előzött, későn vette észre a kanyarodó autót és az oldalának ütközött. Információnk szerint az Opelben ülő négy év körüli kislányt a mentők kórházba szállították, a két sofőr nem sérült meg. A forgalmi akadályt a kiérkező tűzoltók szüntették meg, a baleset miatt félpályás útzár volt érvényben.

Helyközi autóbusz ütközött autóval Bicskén

2020.11.05. 14:34 Helyközi buszjárat ütközött össze személyautóval Bicskén, a Szent István út és a Kossuth utca találkozásánál. A bicskei önkormányzati és az önkéntes tűzoltók áramtalanítják a járműveket. Az érintett útszakaszon forgalmi akadály alakult ki.

Felborult egy autó Hajdúböszörmény külterületén

2020.11.05. 14:25 Felborult egy személyautó csütörtök délután a Hajdú-Bihar megyei Hajdúböszörmény külterületén, a Külső-Szoboszlói úton. A balesetet szenvedett jármű műszaki mentéséhez a hajdúböszörményi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották a helyszínre.

Kisteherautó és kamion karambolozott a 61-es főúton

2020.11.05. 13:39 Összeütközött egy kisteherautó és egy kamion csütörtök kora délután Fejér megyében, a 61-es főút Alsószentiván és Előszállás közötti szakaszán. A balesethez a sárbogárdi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik feszítővágó berendezés segítségével kezdték meg a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A rendőrség közleménye szerint személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2020. november 5-én 13 óra 5 perckor a 61-es számú főút 14-es kilométerszelvényében, Alsószentiván térségében, ahol egy kisbusz és egy tehergépjármű ütközött össze. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, a gépjárművezetők Alap, illetve Nagykarácsony irányába tudják elkerülni a baleset helyszínét. 

Autók ütköztek Soroksáron

2020.11.05. 11:54 Két személyautó ütközött össze Budapest XXIII. kerületében, Soroksáron, a Szentlőrinci út és a Szent László utca találkozásánál. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Árokba borult egy nyergesvontató a 68-as főúton

2020.11.05. 11:11 Árokba hajtott és az oldalára borult egy nyerges vontató a 68-as főúton, Nagyatád és Lábod között. A település hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet, kézi erővel kiemelték belőle a sofőrt, és átadták őt a mentőknek. A balesetnél a mentés idejére az utat lezárták. Az Atádhír információi szerint a sofőr nem szenvedett súlyos sérülést.

Fotó: Atádhír

Nyerges billencs dőlt árokba a 81-es főút móri szakaszán

2020.11.05. 10:38 Árokba borult egy homokot szállító nyerges vontató a 81-es főút móri szakaszán, a Mikes Kelemen úton, a Deák Ferenc utcai kereszteződés közelében. A műszaki mentést a település önkormányzati tűzoltói végzik. Az érintett szakaszon kisebb forgalmi akadályra kell számítani.

Árokba hajtott egy autó Lengyeltóti és Hács között

2020.11.05. 09:16 Árokba hajtott és az oldalára borult egy személyautó a Lengyeltótit és Hácsot összekötő úton. A balatonboglári önkormányzati tűzoltók áramtalanítják a járművet. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Soltvadkerten három személyautó karambolozott

2020.11.05. 06:16 Összeütközött három személyautó Soltvadkerten, a Szentháromság utcában. Az ütközés következtében az egyik autóba egy ember beszorult. A balesethez a város önkormányzati tűzoltói érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A beavatkozás idején az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani. A HalasInfo információi szerint a kiszabadított sofőr súlyos fejsérülést szenvedett, őt a mentők a kiskunhalasi kórházba szállították.

Fotó: HalasInfo

Vecsés és Üllő között két beszorult sérült egy ütközésben

2020.11.05. 06:01 Frontálisan ütközött össze két személyautó a 4-es főúton, Vecsés és Üllő között. A baleset következtében az egyik autóba két ember beszorult, akiket a monori hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki és adtak át a mentőknek. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Fotó: Blikk.hu

Kiemelt fotó: Cs3.hu / Donka Ferenc