Elfogták azt a 41 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő irányított egy januárban leleplezett drogkereskedő bandát. Az ügy kapcsán eddig heten vannak letartóztatva.

7-en már fogdában

A januárban elfogott hét kábítószer-terjesztő jelenleg is letartóztatásban van, és csütörtökön a Budakörnyéki Járásbíróság a most elfogott S. Sándor letartóztatását is elrendelte – közölték. A nyomozás adatai szerint ő állt a drogterjesztő bűnszervezet élén, ő látta el a hálózat tagjait kábítószerrel – írták.

Óbudán

A férfit Budapest III. kerületében fogták el, lakásában a nyomozók többféle kábítószergyanús anyagot – többek között kokaint -, a kábítószer porciózásához használatos tárgyakat, digitális mérleget, mobiltelefont, valamint készpénzt foglaltak le.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mások is keresték

A férfit egyébként több hatóság is körözte elfogása, előállítása és tartózkodási helyének megállapítása érdekében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Újpesten is

A gyanúsított állandó IV. kerületi lakcímén tartott kutatáson a rendőrök egy kanapén fekvő, párnák mögött rejtőzködő férfit találtak. K. Mihályról kiderült, hogy a szentendrei kapitányság lopás miatt kereste, de a IX. kerületi kapitányság is körözte.

Akcióban a rendőrök

A rendőrség felvétele

Januárban több helyen

A drogkereskedő bandáról a rendőrség januárban azt közölte: összehangolt akcióban fogták el őket, és hét helyszínen – Budapest több kerületében, Dunaharasztiban és Baján – végeztek kutatást, Tóalmáson pedig szemlét tartottak.

Azok a fránya növények

A bűnbanda egyik tagja, Cs. Ákos tóalmási lakóhelyének szomszédságában 582 tő, beltéren termesztett kábítószergyanús növényt és a gondozásukhoz szükséges anyagokat, eszközöket is találtak.

1,3 millió

Az akkori házkutatásokon több mint félkilogrammnyi zöld kábítószergyanús növényi anyagot, 85 gramm fehér, nedves állagú kábítószergyanús anyagot, a drogok csomagolásához, porciózásához használt tárgyakat, eszközöket és digitális mérleget, mobiltelefonokat, SIM-kártyákat, több mint 1,3 millió forintot és 4270 eurót foglaltak le a rendőrök.

Címlapfotó: police.hu.