A H5-ös vonalán történt baleset, amely miatt egy ideig késve jártak a HÉV-ek – a MÁV-HÉV Zt. közleménye szerint.

Óbudán történt baleset

Baleset miatt a HÉV a menetrendtől eltérően közlekedik a hangosbemondó szerint – írta egy kommentelő egy III. kerületi Facebook-csoportban, majd arra is felhívta a figyelmet, hogy Békásmegyerről már 3 perc késéssel indult befelé 6 órakor, de azt nem tudni, azóta mekkora késések vannak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az M7-es Törökbálintnál is torlódás van

Baleset miatt torlódik a forgalom az M7-es autópálya főváros felé vezető oldalán, Törökbálint térségében – közölte az Útinform csütörtök reggel a honlapján. Azt írták, hogy a 14-es kilométernél sávzárás van érvényben, a torlódás mintegy három kilométeres.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szörnyű baleset is történt korábban

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról, hogy egy autó és egy HÉV ütközött össze vasárnap 17 óra 35 perc körül Budapest 14. kerületében, a Szentmihályi út és a Kerepesi út kereszteződésében. A fővárosi hivatásos tűzoltók, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, feszítővágóval két embert szabadítanak ki az autóból. A helyszínre érkezett a fővárosi tűzoltódaru is.

Ketten túlélték

A helyszínre – ahol többen is ellátásra szorultak – több mentőegységet riasztottak. Egy fiatal férfit és egy középkorú férfit súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba, őket jelenleg is az intenzív osztályon kezelik. Egy fiatal férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét sajnos nem lehetett megmenteni.

Minden ismerőst megrázott tragédia

A tinédzser halála nagyon megrázta az ismerősöket és rokonokat. „Drága testvérem, miért? Belehalok a fájdalomba!” – fakadt ki a fiatal ismerőse az interneten, ahol most rengetegen gyászolják a baleset áldozatát.

Piros jelzésnél hajtott a sínekre

A lap szerint a kocsi állítólag a piros jelzés ellenére hajtott rá a sínekre éppen akkor, amikor megérkezett a kereszteződésbe a HÉV.

A H6-os vonal lassan a katasztrófa vonala lesz?

Fél nappal a tragikus HÉV-baleset után máris újra megtörtént a baj, ezúttal a H6-os vonalon hajtott egy szerelvény elé egy Audi Q8 a Soroksári út 115. számnál. Beszámolónk végén mutatjuk helyszíni felvételeinket

Figyelmetlenül hajtott ki

Hétfőn délelőtt a H6-os HÉV vonalán haladt az egyik szerelvény, amikor a Soroksári út 115. számnál egy Audi Q8 vezetője figyelmetlenül hajtott ki a telephelyről.

Elvitte az Audi elejét a HÉV

Az ütközés ezek után elkerülhetetlen volt. A HÉV az Audi elejét vitte le, személyi sérülés szerencsére nem történt. A baleset miatt egy órát nem jártak a szerelvények ezen a vonalon.

Pár hete is megtörtént

Súlyos baleset történt május 1-én este Budapesten, a 14. kerületi Kerepesi út elején, az Egyenes utcai átjáróban, ahol egy Csömör felől az Örs vezér tere felé haladó H9-es HÉV szerelvény elé kanyarodott egy Ford Focus kombi.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kimelet fotó: Facebook