Folytatódik VV Fanni rejtélyes ügyének a tárgyalása, miután a bíróság már előzőleg meghallgatta a nyomozás vezetőjét és megismerte az FBI ügynökök aktáit. A tárgyalás ugyan még el sem kezdődött, de a bírónő ismét odapörkölt a valóságshow-szereplő elrablójának, B. Lászlónak.

Késett a tárgyalásról

Ismét késve érkezett a tárgyalásra a VV Fanni elrablásával gyanúsított B. László, akinek rögtön fel is tette a bírónő a kínos kérdést: “B. úr, megint mi jött közbe, hogy nem sikerült ideérni időben?” – vonta kérdőre a bírónő a férfit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezzel magyarázta a késést

B.László frappáns válasszal állt elő, ugyanis azt mondta a bírónőnek, azért késett, mert gondok voltak a lábán lévő nyomkövetővel, és a dunaújvárosi rendőrök későn intézkedtek – írja a Bors.

Folytatódik a tárgyalássorozat

Korábban a Kékvillogó oldalán is beszámoltunk róla, hogy ma folytatódik a VV Fanni ügyében elrendelt tárgyalássorozat, amely során egyre többször merül fel B. László neve mellett VV Fanni állítólagos barátnője, B. Erika neve is. Az áldozat családjának ügyvédje, Lichy József utalt arra, hogy ő többet tudhat Fanniról, mint ami eddig kiderült.

Sok a megválaszolatlan kérdés

A korábbi tárgyalásokon a bírónő már meghallgatta a nyomozás vezetőjét, Szamosi Csabát, aki olyan fontos részleteket is elárult, hogy a hatóságok már tudják, hol dobhatták bele a Dunába VV Fanni holttestét. A rendőrségi nyomozást segítették az Utah államból érkező FBI nyomozók is, akik műholdfelvételek segítségével próbálták beazonosítani a helyszínt.

Egy stégnél dobhatták bele a vízbe

“30 méterre leszűkítettük a területet, s azon belül is két pont van, ahol betehette a vádlott a Dunába a holttestet” – mondta korábban Szamosi, aki hozzátette azt is, hogy a legvalószínűbbnek azt gondolják, egy kompkikötőtől 10 méterre lévő stégről dobhatták a vízbe Novozánszki Fannit.

Biztos, hogy a Dunában van

A nyomozó a vallomásában azt állította, hogy Fanni holtteste biztosan a Dunában van, a kérdés inkább már csak az, hogy előkerül-e valaha a nő holtteste. Szerinte van rá esély, hogy elő fog kerülni a holttest.

Nem aratott sikert B. László

A bírónő és B. László között már a korábbi tárgyalásokon sem volt túl jó a viszony, mivel a férfi már korábban is volt, hogy elkésett, de talán akkor hibázott még nagyobbat, amikor az FBI nyomozók vizsgálati anyagára akart rácáfolni. B. László ugyanis otthon végzett méréseket, amelyek szerint ő egész máshol járt a gyilkosság napján, de ez egyáltalán nem tetszett a bírónőnek.

Helyretette a férfit

“Tehát, ön home office-ban Google-tervezővel méreget, és ezt állítja szembe az FBI nyomozati anyagával?” – förmedt rá a bírónő B. Lászlóra, amikor a férfi beszámolt az otthoni méréseiről.

Folytatódik a tárgyalás

Korábban a bírónő a genetikus szakértők vallomásánál szakította félbe az ülést, és elrendelte, hogy az ügyet február 15-én folytatják. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: VV Fanni a villában – Forrás: RTL Klub