Közúti veszélyeztetés miatt kell felelnie annak a 21 éves sofőrnek, aki úgy gondolta jó vicc átmenni a másik sávba és a szembejövők előtt az utolsó pillanatba visszarántani a kormányt. A videót a cikkünk alján lehet megnézni.

A Szerencsi Rendőrkapitányság járőrei a 37-es számú főúton fogták el, és állították elő azt a férfit, aki haladása során többször áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba.

Közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak most büntetőeljárást a 21 éves cigándi lakossal szemben.

A Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába 2020. március 24-én délután érkezett bejelentés, hogy egy személy autójával szabálytalanul közlekedik, folyton átmegy a szembejövő sávba, majd visszahúzza a kormányt. Az esetről videó is készült.

A felvételen látszik, hogy a sofőr kocsijával a 37-es számú főúton Szerencs irányából haladt Mád felé, amely során többször áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, és a szemből közlekedő autókat lassításra, valamint az úttest jobb szélére történő lehúzódásra kényszerítette. A férfit a járőrök elfogták, és a Tokaji Rendőrőrsre előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. 

Police.hu/KÉKFÉNY.com – Kiemelt kép: részlet a videóból

<
<