A rendőrség azért keresi a képen látható piros dzsekis, fekete sapkás férfit, mert szeméremsértő módon viselkedett két kiskorú előtt a villamoson.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 10. kerületi Rendőrkapitánysága szeméremsértés vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. 

A rendelkezésre álló adatok alapján a képen látható ismeretlen férfi 2020. március 20-án 22 óra körül Budapest 10. kerületében, a 3-as villamoson szeméremsértő módon viselkedett két kiskorú előtt. Az elkövetőről szerencsére kamerafelvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 10. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.  

Az országban sajnos sok pedofil, magamutogató szatír, cukrosbácsi működik.  Egy gödöllői apuka nemrég kész internetes hadjáratot indított, mert egy rohadék a hazafelé utazó kislányát molesztálta a HÉV-en.

Kiemelt kép: A feltételezett elkövető – Forrás: police.hu

<
<