Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt szörnyű tragédia történt az M7-esen autópályán, a baleset során egy bérel mikrobusz csapódott szalagkorlátnak, majd borult fel. Az ütközés következtében egy 9 éves kisfiú kirepült a szélvédőn, majd a helyszínen életét vesztette. Bár a segítség gyorsan érkezett, Bence életét már nem lehetett megmenteni.

Horvátországból jöttek haza

A borzalmas eset kapcsán a Bors most azt írja, hogy a mikrobuszban utazó halásztelki család éppen a horvátországi nyaralásukból tartott hazafelé, akkor történt a tragikus kimenetelű baleset Balatonszemes közelében. A bérelt mikrobuszban a két szülő, valamint a két gyermekük utazott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Valami nem stimmelt a kocsival

Ahogyan azt portálunk is megírta a sofőr – az apa – útközben észlelte, hogy valami nincs rendben a kocsival, úgy érezte, hogy ráz a jármű, ezért félre is álltak egy benzinkúton, majd értesítették a problémáról a bérbeadó céget. Az ott dolgozó személy azt javasolta a családnak, döntsék el ők maguk, hogy folytatják-e az utat vagy sem. Az apa végül úgy határozott, hogy tovább mennek.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kapcsolódó:

Tragédia az M7-esen: szalagkorlátnak csapódott majd felborult egy kisbusz – Egy 8 éves kisfiú kirepült a szélvédőn és a helyszínen meghalt

Nem lehetett megmenteni

Az út során a hátsó ülésen utazó 9 éves Bence át szeretett volna ülni egy másik helyre, ám miközben mászott át egyik ülésről a másikra, a kisbuz hirtelen defektet kapott. A jármű szalagkorlátnak csapódott, végül pedig egy betonárokba csapódott. A kisfiú az ütközés hatására kirepült a szélvédőn, s olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a gyorsan érkező segítség dacára sem lehetett már megmenteni.

Megszólalt a nagymama

A portál elérte az elhunyt gyermek nagymamáját, aki szintén jelen volt a végzetes napon. Mária a lapnak elmondta: “A lányomék már régóta szerettek volna elvinni engem és a férjemet egy közös nyaralásra, ezért is béreltek ki egy mikrobuszt, hogy kényelmesen elférjünk.Fantasztikusan éreztük magunkat, csodálatos napokat töltöttünk együtt” – mondta majd így folytatta:

Ősszel lett volna 10 éves

“Nevetgéltek és únót játszottak. Bence ősszel lett volna 10 éves, és nagyon szerette az 5 éves Petrát. Rengeteget foglalkozott vele, és türelemmel tanítgatta kártyázni”

Többször megpördült a kocsi

“Sosem fogom a borzalmas balesetet elfelejteni. Arra ugyan nem emlékszem, hogy az unokám hogyan repült ki a kisbuszból, de arra igen, hogy a jármű többször megpördült, és Bencét végül alatta fekve láttuk meg. Gyorsan érkezett a segítség, de nem tudtak rajta segíteni. Egy jó érzésű ember Petrát beültette az autójába, hogy ne lássa, amint az orvosok küzdenek a testvére életéért. Szerintem jó darabig fel sem tudja majd fogni, hogy Bence meghalt – mondta el a megtört nagymama. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A tanárai is összetörtek

A portál megtalálta az intézményt is, ahova Bence járt, bár az iskolában jelenleg csak páran tartózkodtak, mindenki a szörnyűségről beszélt. A kisfiú mosolygós, tisztelettudó, csendes gyermeknek ismerték.

Kiemelt kép: Illusztráció