Az alkohol rossz tanácsadó – szokás mondani és ez nem volt másképp ebben az ügyben sem.

Gyorsított eljárás

A Kaposvári Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt gyorsított eljárásban – az elfogásától számított harmadik napon – állította bíróság elé azt a fiatal férfit, aki többször megütötte vitapartnerét egy kaposvári vendéglátóhelyen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Agresszívvá vált

A vád szerint a huszonéves férfi 2021 augusztusában a kora esti óráktól szeszes italt fogyasztott egy presszóban, amitől erősen ittas lett, viselkedése pedig agresszívvá vált.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ez is érdekelhet:

Szóváltásból verekedés

A vádlott szóváltásba keveredett egy másik férfival, akit dühében az italbolt teraszán, a többi vendég jelenlétében a felsőtestén és az arcán is megütött, amitől a bántalmazott férfi a földre esett.

Hamar elfogták

A vádlott a helyszínt még a bántalmazást követő rendőri intézkedést megelőzően elhagyta, azonban a kaposvári nyomozók rövid időn belül azonosították és őrizetbe vették, ellene a Kaposvári Járási Ügyészség még az őrizetbe vétel 72 órás időtartama alatt vádat emelt, írta az oldalán az ügyészség.

Ne hagyd ki!

Itt az ítélet

A Kaposvári Járásbíróság a 2020. augusztus 18-án megtartott tárgyaláson a férfit a váddal egyezően mondta ki bűnösnek, és vele szemben hat hónap, végrehajtásában egy évre felfüggesztett fogházbüntetést szabott ki. Az ítélet jogerős. Ha a lenti videó nem indulna el, akkor ide kattintva megtekintheted. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Videón a verekedés

Kiemelt kép: Ügyészség videorészlet