Ketten vesztették életüket abban az autóbalesetben, amely Szolnoknál történt a 32-es számú főúton. A rendőrök a helyszínelés idejére lezárták az érintett útszakaszt.

Halálos baleset

Halálos közlekedési baleset történt 2021. február 7-én, 13 óra tájékán Szolnok külterületén, a 32-es számú út 68. kilométerszelvényénél. A balesetező autóban ülő házaspár mindkét tagja a helyszínen életét vesztette – írja a Szoljon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szolnoknál történt a szerencsétlenség

Árokba hajtott

A rendőrség információi szerint az házaspár autója Zagyvarékas irányából hajtott Szolnok felé, amikor eddig tisztázatlan körülmények között letért az úttestről, és a menetirány szerinti jobb oldali árokba rongyolt. A baleset során az autó a tetejére borult.

Ketten haltak meg a balesetben

A baleset során a házaspár a helyszínen életét vesztette. Az egyenruhások teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését.

Terelik az arra közlekedőket

A rendőrök az arra közlekedőket Szolnoknál a Thököly úti körforgalomtól, Zagyvarékasnál a 63. kilométerszelvényben lévő körforgalomtól visszafordítják. Ugyanakkor az érintett útszakasz a 4-es számú úton elkerülhető.

Ez is érdekelhet

Csütörtökön egy autós hajtott bele egy buszba

Korábban a Kékvillogó is beszámolt róla, hogy február 4-én, 15 óra körül, szintén Szolnoknál, Cibakháza és Nagyrév között, a 4633-as számú út 16. kilométerszelvényénél frontálisan ütközött egy busz egy autóval. A végzetes balesetben két férfi meghalt, hat utas pedig megsérült.

Rossz ívben vette be a kanyart

A rendőrségi jelentés szerint a személygépkocsi vezetője – eddig tisztázatlan körülmények között – egy balra ívelő kanyarban áttért a szemközti sávba, ahol belerongyolt a vele szemben közlekedő autóbuszba.

Nem volt esélye az autóban ülőknek

A baleset következtében az autó sofőrje és utasa a helyszínen életét vesztette, a buszon ülő személyek közül pedig hat utas könnyű sérülést szenvedett. A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a balesetben érintett útszakaszt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pixabay