A rendőrök emberölés kísérlete miatt nyomoznak két férfi ellen, akik Molotov-koktélokkal gyújtottak fel egy véméndi családi házat.

Tűzre ébredt

Egy nő szombaton arról tett bejelentést a rendőrségre, hogy Véménden valaki rájuk gyújtotta a házat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kimenekültek, majd oltani kezdték

Elmondta, hogy egy csörömpölésre ébredtek fel, majd amikor látták, hogy ég az egyik szoba, ő és a fia kimenekültek a házból, majd elkezdték oltani a tüzet, amelyet végül a tűzoltóknak sikerült megfékezniük.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Itt dobták be

Forrás: police.hu

Molotov-koktélt dobtak a házra

A helyszíni szemle adatai szerint Molotov-koktélok okozták a tüzet.

Molotov-koktél darabjai:

Forrás: police.hu

Elfogták

A rendőrök pár órán belül azonosították az elkövetőket, majd elfogták az elkövetéssel gyanúsítható 29 éves véméndi férfit és 24 éves helyi társát.

Videó az elfogásról:

Beismerték

A rendőr-főkapitányságra történő előállításukat követően kihallgatták őket gyanúsítottként, amely során mindketten beismerték a bűncselekmény elkövetését.

Teljesen kiégett szoba:

Forrás: police.hu

Emberölés miatt nyomoznak

Őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat. Ellenük emberölés kísérlete miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Elfogás – Forrás: police.hu