Édesanyja holttestét az udvaron, édesapját pedig a garázsban találta meg az a kamaszfiú, akinek szülei csütörtök délután haltak meg Tiszaföldváron. A rendőrség szerint a férj végzett a feleségével, majd kioltotta saját életét. A szomszédok szerint féltékenység vezethetett a tragédiához.

Gyilkosság Tiszaföldváron

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, egy férfi megölte feleségét Tiszaföldváron, majd magával is végzett. A házaspár 16 éves fia, aki az iskolából tért haza, találta meg csütörtökön délután édesanyja holttestét a házuk udvarán.

„Betörők jártak nálunk”

„Gyere, Tibi, segíts, nagyon nagy baj van! Lehet, hogy betörők jártak nálunk, mert anya mozdulatlanul fekszik a földön, és kék törölközővel van letakarva.” – ezt mondta a fiú a szomszédnak, miután átment hozzá segítséget kérni.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem találta édesapját

Gábor azt is elmondta a szomszédnak, hogy nem találja édesapját – írja a Blikk. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sokkot kapott a fiú

„A ház udvarán Kati egy vértócsában feküdt. Egy pillantás alatt felfogtam, hogy meghalt” – mondta a lapnak a szomszéd. Közben a gimnazista fiú benyitott a garázsba és azonnal sokkot kapott.

A férj felakasztotta magát

„Apu itt van, felakasztva” –mondta a szomszédnak. Tibor azt mesélte, hogy a férj egy gerendán lógott, teste belógott a szerelőaknába. Már nem lehetett rajta segíteni.

Nem lehetett segíteni a férfin

A mentők és a rendőrök percek alatt a helyszínre értek. A tragikus sorsú Katika a helyi fogászati rendelőben asszisztensként dolgozott. A szomszédok szerint mintaházaspárként éltek.

Balhézott felesége munkahelyén

„Gabi elárulta nekem, hogy az édesapja féltékeny volt Katira, aki nemrég került a fogorvosi rendelőbe asszisztensnek. Három hete a férj odament, balhét csapott. Megvádolta és felelősségre vonta az ott dolgozó fogorvost”  – mondta az egyik szomszéd.

A nagypapa is öngyilkos lett

A helyiek nagyon féltik a kamaszfiút, hogy ő is kárt tesz magába. Azt mondták, nagyapja is öngyilkos lett. A házaspár egyébként nemrég vásárolt egy üres telket, azt tervezték, hogy házat építenek fiúknak.

Segíti az iskola a fiút

A gimnazista fiú most keresztszüleihez, Törökszentmiklósra került. A helyi Hajnóczy József Gimnázium, Humán Szakgimnázium és Kollégium igazgatója a szoljon.hu-nak azt mondta, már egyeztetett Gábor osztályfőnökével, a fiúnak minden szükséges segítséget megadnak a jövőben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a tragédia

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: illusztráció