Holtan találtak egy nőt és egy férfit Tiszaföldváron, a rendőrök szerint emberölés történhetett.

Csütörtökön bukkantak rájuk

Egy helyben élő csütörtökön este szólt a rendőröknek, hogy szüleit holtan találta tiszaföldvári házuk udvarán, illetve műhelyében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Agyonverhette feleségét

A jelenlegi adatok szerint a férfi oly módon bántalmazta a feleségét, hogy a halálát okozta, majd önmagával is végzett – írta a rendőrség.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A női egy laborban dolgozott

Hegedűs István polgármester tudomása szerint a feleség a korábbi években a vérvételi laborban dolgozott, mindenki szerette, sosem volt rá panasz. – Szinte felfoghatatlan – hangsúlyozta a város vezetője.

A gyerek még gimnazista

A gimnazista fiú most keresztszüleihez, Törökszentmiklósra került. Megrendültünk, hiszen a mi Hajnóczy nagy családunk egy tagját érte ez a hatalmas tragédia – fogalmazott Vass Zoltán, a helyi Hajnóczy József Gimnázium, Humán Szakgimnázium és Kollégium igazgatója a szoljon.hu-nak. Hozzátette: a gyermek osztályfőnökével egyeztetett, a fiúnak minden szükséges segítséget megadnak a jövőben.

Féltékenység?

A RTL Híradójában volt aki arról beszélt, féltékenység állhat a gyilkosság mögött. A nő nemrégiben munkahelyet váltott, férje pedig rosszul viselte az új munkatársát.

Ez is érdekelheti

Felgyújtotta megölt főbérlőjét egy budapesti férfi

2019. január 28-án a férfi – bérletidíj-hátraléka miatt kialakult vita során – több késszúrással megölte főbérlőjét és megsebesítette annak kutyáját. A holttestet ágyra fektette, majd meggyújtotta, a lángok miatt a már sérült eb is elpusztult.

Beismerte

A vádlott a bűnösségét beismerte, a tárgyaláshoz való jogáról lemondott. A bíróság a fegyházbüntetés mellett elrendelte a férfival szemben korábban kiszabott felfüggesztett szabadságvesztés végrehajtását is.

Két kisgyereke van

A törvényszék enyhítő körülményként értékelte a vádlott beismerését, “őszinte, megbánó magatartását”, valamint azt is, hogy letartóztatását megelőzően két kiskorú gyermeke eltartásáról gondoskodott.

Büntetett előéletű

A bíróság ugyanakkor súlyosbító körülményként vette figyelembe a férfi büntetett előéletét, továbbá azt, hogy áldozatát és annak kutyáját felgyújtotta.

A címlapfotó a szoljon.hu felvétele.