Döbbenetes dologról számolt be a közösségi oldalán a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A hatóság bejegyzéséből kiderült, hogy egy anya és a lánya dühödted kezdte el verni egy 13. kerületi társasház egyik lakásának az ajtaját. Az esetről videó is készült, melyet cikkünk végén nézhetsz meg.

Hirtelen harag

„Kikalapálta és kirugdosta magából aktuális felindultságát anya és lánya egy 13. kerületi társasházban, erőszakot hirdetve és csillámló szilánkszőnyeget terítve az angyalföldi tavaszban” – írta posztjában a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Korábban ott laktak

A bejegyzésből kiderült, a két nő azért ment az ingatlanhoz, mert korábban ott laktak, és otthagytak pár dolgot, többek között tárgyakat, valamint iratokat.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem reagáltak az új lakók

Az új lakók azonban nem vették fel a telefon és a kopogásra sem reagáltak, ezért úgy határoztak egy kissé barbárabb módon próbálnak meg bejutni. A nő emiatt pedig igencsak bedühödött….

Kalapácsot ragadtak

Anya és lánya végül kalapácsot ragadott, majd ütni kezdték a lakás ajtajának üveges részét. Sőt, az ingatlanon egy másik ablakot is betörtek, továbbá a nyílászárókat is szétrúgták.

Szóltak a zsaruknak

„A két lépcsőházi fúria levezetésként négy virágosládát is helybenhagyott, majd távoztak a csatatérről. A lefenyített lakás bérlői a hatóságnál számoltak be a barbár pusztításról, megnevezve az általuk felismert támadókat” – írták a zsaruk.

Elfogták

A hatóság arról is beszámoltak, hogy a kerületi rendőrök még aznap elfogták és előállították a 34 éves V. Szandrát, akit rongálás elkövetésével gyanúsítottak meg. A nő lánya még fiatalkorú, így őt a későbbiekben fogják majd kihallgatni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Íme, a felvétel:

Kiemelt kép: Budapesti Rendőr-főkapitányság videorészlet