Halálos közlekedési baleset történt csütörtökön délelőtt az 55-ös számú főúton, Pörbölynél. Egy személygépkocsi áttért a szemközti sávba, és frontálisan ütközött egy fát szállító teherautóval. A sofőr nem élte túl a becsapódást.

Tragédia az 55-ös számú úton

Balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre április 20-án 10 óra 12 perckor. Az 55-ös számú főúton Baja irányába közlekedett egy férfi autóval, amikor megtörtént a tragédia. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Frontálisan ütközött a teherautóval

A férfi haladása során a 114-es kilométerszelvényében, a Pörböly táblához érve ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy fát szállító teherautóval, majd az ütközéstől az árokba csapódott.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A helyszínen meghalt

A személyautó sofőrje olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Teljes útlezárás

A helyszínelés és műszaki mentés idejére teljes útlezárás volt érvényben az érintett szakaszon. Terelésre nem volt lehetőség, így sokan kényszerültek várakozásra az 55-ös út balesettel érintett szakaszán.

„A fiatalember hibázott”

„Ezen a szakaszon is nagyon észnél kell lenni, mint a bajai híd után a töltés mellett. Életveszélyes ott közlekedni, erre még tesznek egy lapáttal azok az autósok, akik istennek képzelik magukat” – írta egy hozzászóló. „Ez a szakasz teljesen új, a fiatalember hibázott. Naponta járok arra, azon a szakaszon rengetegen előznek, pedig nem lenne szabad… Nyugodjon békében” – tette hozzá egy másik kommentelő.

Végzetes baleset

A Kékvillogó.hu írt a napokban egy másik tragikus balesetről. M. Viktor, a fiatal sofőr elképesztő sebességgel igyekezett haza, ahová végül sosem ért el. A 3-as főúton, Kápolna és Kerecsend között elvesztett uralmát gépjárműve felett és egy út menti fának csapódott. 

A fát is kidöntötte

Az ütközés ereje akkora volt, hogy a becsapódó autó a fát is kidöntötte. Az autó lángra kapott és percek alatt kiégett. M. Viktornak még annyi ereje maradt, hogy kimászott a kocsiból.

Az életét már nem lehetett megmenteni

Hiába sikerült kijutnia az égő autóból, olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét. A Metropol cikke szerint még azt sem tudták megállapítani a kiérkező mentősök, hogy férfiről, vagy nőről van szó.

Százak gyászolták

„Nem akarom még most sem elhinni, hogy nem látjuk többet. Igazi jó lelkű és tiszta szívű ember volt, soha, senkinek nem tudott volna ártani.” – mondta összetörten egyik ismerőse. Ő azoknak az embereknek az egyike, akikre halálomig emlékezni fogok. Minden emléket megőrzök róla – írta az ismerőse. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotó: police.hu