A szomszédok szerint Andrea többször számolt be nekik arról, hogy a párja, Arnold bántalmazta. Éppen ezért kért ellene távoltartási végzést.

Családon belüli erőszak

„Többször mondta Andi, hogy bántalmazta Arnold” – mondta el Borsnak a pár közvetlen szomszédja, Marika néni. Ahogyan arról beszámoltunk, egy 35 éves férfi brutálisan meggyilkolta feleségét, valamint két és fél éves kislányukat Albertirsán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sokkolt a hír

A szomszédasszony elmondása szerint a helyieket valósággal sokkolta a kettős gyilkosság híre, ám mint mondta: volt előzménye a tragédiának – írja a Bors.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kedvesek voltak

„Tudtuk, hogy nincs rendben a kapcsolatuk” – folytatta Marika néni. „Amikor találkoztunk, én mindig beszéltem velük pár szót, mindig nagyon kedvesek voltak. A férfi újította fel a házat, dolgosnak ismertem meg. Amikor Andi egyedül volt, akkor kicsit tudtunk beszélgetni komolyabb dolgokról is.”

Ittas volt

„Elmondta, hogy Arnold többször is bántalmazta őt, éppen ezért kért ellene távoltartási végzést.” Marika néni beszámolója szerint előfordult, hogy a férfi ittas állapotban esett neki a feleségének. „Itt a szomszédok közül több embernek is elmesélte a családanya, hogy egyszer azért bántotta őt a férfi, mert ivott, ő pedig nem főzött, de ez biztos, hogy nem így történt, hiszen akkor mind a két gyerek itthon volt, Andi mindig főzött rájuk…”

Eltiltotta a nagyszülőt

„Szegény nagypapát láttuk tegnap, amikor helyszíneltek. Korábban Andi mesélte, hogy az apukája nem jöhet ide hozzá és a két és fél éves kis Zsófikához, ugyanis Arnold megtiltotta neki. Nyilván az apa nem nézte jó szemmel, amit a lányával művelt a férje.”

Nem kiabáltak

„Mi nem hallottuk őket sose kiabálni, a gyilkosság napján se vettünk észre semmit. Még napközben Zsófika itt biciklizett az utcában, mert kihoztam az egyik kutyánkat és vele foglalkozott. Aztán este már nagyon nagy volt a csend és utána már csak a rendőrautókra figyeltünk fel, ők mondták el, mit tett a férfi…”

Nem volt otthon a másik fia

„Arnold ellen 30 napos távoltartási végzés volt érvényben, ami a napokban járt le, ezért jöhetett haz. Tudni kell, hogy Andreának az előző kapcsolatából van egy 10 éves kisfia is, ő a gyilkosság idején nem volt otthon. Úgy tudjuk, az édesapjánál volt. Én biztos vagyok benne, ha őt is otthon találja, ő sem úszta volna meg…” – fejezte be az asszony szomorúan.

Brutális gyilkosság

A férfi különös brutalitással végzett családjával. Az édesanyát, Andreát egy vascsővel verte agyon, majd a két és fél éves Zsófikát az apja megfojtotta. Ezután telefonált a segélyhívóra, bejelentette a gyilkosságot, majd öngyilkos akart lenni. Ám ez végül nem sikerült.

Nem tett vallomást

Kórházba vitték, ahol ellátták a könnyű sérüléseit, majd kihallgatásra vitték, de nem tett vallomást. A rendőrség őrizetbe vette a férfit és kezdeményezte a letartóztatását, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: MTI