Szörnyű családi tragédia történt Albertirsán, ahol egy 35 éves férfi végzett egy nővel és egy kislánnyal.  A rendőrök kihallgatták felesége és kisgyermeke megölésével gyanúsított férfit.

Így történt a tragédia

Ahogy írtunk róla, a 112 segélyhívóra 2023. július 1-jén kora délután érkezett egy bejelentés. A férfi akkor közölte: megölte családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg. A helyszínre riasztott egységek egy nő és egy gyermek holttestét, valamint egy vérző férfit találtak az albertirsai címen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Könnyű sérülései lettek

A rendőrség friss közleményében a következőket tudatta: a férfit kórházba vitték, könnyű sérüléseit ellátták, majd kihallgatásra vitték. A nyomozók azzal gyanúsítják, hogy 2023. június 30-án, késő este megölte 33 éves feleségét és 2,5 éves, közös kislányukat. N. Arnold nem tett vallomást.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Letartóztatják

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az őrizetbe vett N. Arnold ellen több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezik letartóztatását – írja a Bors.

Nem kegyelmezett

Az anyát egy vascsővel verhette agyon, másfél éves kisgyerekét pedig megfojthatta a 35 éves katona, akit a szombati, albertirsai kettős gyilkossággal gyanúsítanak – írja a Bors.

Az albertirsai ház

A másik gyerek megúszta a mészárlást

A kórházba vitt, 35 éves férfit jelenleg rendőrök őrzik – közölte oldalán korábban a rendőrség. Mint kiderült, az elkövető ellen távoltartási végzés volt érvényben, amelyet a megölt nő húga is megerősített. Még egy közös, 10 éves gyermeke is volt Andreának és gyilkosának, akit szintén az anyuka nevelt, de a mészárlás napján nem tartózkodott a házban.

Nem volt látható előzmény

„Pénteken még nevetéstől és vidámságtól volt hangos a ház” – mondta el a lapnak az egyik szomszéd, aki szerint a meggyilkolt nő sosem említette, hogy korábbi párja agresszív lenne, vagy bármi más egyéb gond volna a férfival. Utóbbit a gyászoló apa és nagyapa is alátámasztotta.

Alig tudták megállítani

Őt a helyszínen a rendőröknek kellett lefogniuk, miután be akart menni a házba, hogy megnézze, mit tett szeretteivel a gyilkos.„Tegnap még itt ültünk és nevettünk” – tombolt a tragédiát átélő férfi, akit végül a másik lánya, a megölt Andrea húga tudott lecsillapítani.

Helyszínelők a tetthelynél

Egyre gyakoribb esetek

„Ne akard őket látni, úgy emlékezz rájuk, ahogy utoljára láttad őket” – mondta a nővérét elveszítő asszony. Mostanában egyre több az olyan, a kriminalisztikában kiterjesztett öngyilkosságnak nevezett eset, ahol az elkövető jellemzően először családtagjaival, majd önmagával is végez – vagy legalábbis kísérletet tesz erre. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: MTI