Az egykori Megasztár című műsorban feltűnt énekes autókkal bizniszelt, rengeteg pénzt tüntetett el. Fekete Dávid már lassan két hete rács mögött van, de még mindig nem tett vallomást. Néhány károsultja állítja, hogy Dávid egy bűnszervezet, egy maffia tagja és mások nem akarják, hogy beszéljen.

Autókkal kereskedett

Amint arról az elsők között a Kékvillogó.hu hírportál is beszámolt, május elején letartóztatták Fekete Dávidot. A volt megasztáros énekes autókkal üzletelt, azonban a vásárlói sosem látták az autót vagy annak az árát. Az énekes több embert is megkárosított. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem mert kiszállni

A legfrissebb fejlemények szerint Dávid az életét félthette, és ezért nem tudott kiszállni a autóbizniszből. Sőt, több károsultja azt is állítja, hogy olyan üzletekbe bonyolódott bele, amikből már nem tudott visszajönni.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Meglepőt mondott az egyik károsult

„Nagyon várom, hogy engem is meghallgasson a rendőrség, hiszen rengeteg bizonyíték van a kezemben. Olyan hangfelvételek, amelyek egyértelműen elárulják, Dávid egy bűnszervezet tagja, és sok mindenkinek kell tartania attól, hogy beszél a rendőröknek” –nyilatkozta a Blikknek egy nő, aki 50 millió forint mellett egy Mercedest is elvesztett Fekete Dávid miatt. „Egy ideig még tudtam követni a kocsi nyomát, de most már rendszámot cseréltek, így fogalmam sincs, éppen melyik cégre van írva” – magyarázta a nő.

Elúszott egy lakás is

Egy másik károsultnak, Istvánnak egy lakásába került az énekessel kötött üzlet, aki azt mondta, a többi áldozattal együtt nyomozásba kezdtek, hogy kiderítsék, kik segítségével sikerült a hatalmas összegeket elsikkasztania Feketének.

Sok embertől kért kölcsön

“Miután kiderült, hogy nem fogom visszakapni a közel 50 millió forintomat, a többi károsulttal együtt nyomozni kezdtem. Most már kiderült, Dávid sok embertől kért kölcsön, amit nem fizetett vissza, de közben felépült Lébényben az anyósa és az apósa házának a tetőtere. Úgy hiszem, ezekből a pénzekből állta Dávid a felújítás költségeit” – mondta.

Autókölcsönző tulajdonosát is megkárosította

A rendőrségen az egyik károsult, Varga Jenő tett feljelentést, ahol egy olyan hangfelvételt mutatott be, ami segítheti a nyomozást. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság korábban azt közölte, tudható, hogy Fekete Dávid több autótulajdonost is megkárosított azzal az egyszerű átveréssel, hogy a kocsik eladását követően fog majd fizetni, de végül nem fizetett. A férfit a sorozatos csalásai és hazugságai miatt akár 11 év börtönre is ítélhetik.

Bűnszervezetnek dolgozott?

Fekete Dávid ügyében több károsult is arról vallott, hogy a volt énekes feltehetően egy bűnszervezetnek dolgozik, akik autókkal kereskednek. A legújabb bizonyítékon – a hangfelvételen – tisztán hallható, ahogy Dávid és három másik férfi erről a bizonyos szervezetről beszélnek.

Anyukája el kellett, hogy adja a házát

Mint kiderült a zenész édesanyának azért kellett megválnia a házától és panelbe költöznie, hogy a tetemes tartozásokat felhalmozó fia valamennyit tudjon törleszteni.

Az egész családot nagyon nehéz helyzetbe hozta

Fekete Dávid tehát az egész családján nagyon nehéz helyzetbe hozta, hiszen mint ahogy azt BudapestKörnyéke.hu is megírta az énekes a felesége nevére is hatalmas összegű hitelt vett fel, most pedig az édesanyja házát is elhazárdírozta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

2008-ban még Fényév távolságban volt a mai helyzetétől Fekete Dávid

Ezek is érdekelni fognak:

Kiemelt kép: Fekete Dávid – Forrás: Youtube