Egy kétgyerekes fiatal anyuka halt meg hajnalban a csepeli horrorbalesetben. A 24 éves nő az anyósülésen utazott, a kocsit az élettársa vezette, hátul pedig az áldozat nővére ült. A férfi ittas lehetett.

Tragédia kora hajnalban

A BudaPestkörnyéke.hu írta meg, hogy halálos baleset történt szombaton kora hajnalban Budapest 21. kerületében, amikor villanyoszlopnak ütközött egy személyautó – tájékoztatott Budapesti Rendőr-főkapitányság. A Katasztrófavédelem információi szerint a csepeli Plútó utcában történt ütközés során a jármű kitört egy tűzcsapot is. 

Mindent elárasztott a víz

A helyszínről származó információink szerint az ütközés után a víz nagy sugárban tört a felszínre és mindet elárasztott a közelben. Azok a környéken lakók értesítették a rendőrséget és a mentőket, akik hallották a csattanást.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Azonnal áramtalanítottak

A kiérkező egységeket durva látvány fogadta a helyszínen. Azonnal áramtalanították a helyszínt, hogy ne legyen még nagyobb a baj. Minden vízben úszott, bokáig állt a víz a környéken.

Ebben az autóban utaztak

Forrás: MTI

A járdán próbálták újraéleszteni

A BudaPestkörnyéke.hu tudósítójának azt mondták a szemtanúk, hogy az autó az M0-s felől jött a Csepeli úton. A szerencsétlenül járt fiatal nő beszorult, a tűzoltók levágták a jobb oldali ajtókat és a B oszlopot, majd a járdán próbálták újraéleszteni elég sokáig, mivel az úttesten hömpölygött a víz.

Nem tudták újraéleszteni

Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője azt mondta, a mentősök sokáig próbálták újraéleszteni a nőt, de sajnos sikertelenül. Az áldozat édesanyja az RTL Híradónak azt mondta, nem tudja felfogni, hogy lánya nincs többé.

Két gyermekük van

A fiatal nőnek és az élettársának két közös gyermeke van: egy 2 éves kisfiú és egy 5 éves kislány. Tegnap este a csepeli nagymama vigyázott az unokákra, hogy a fiatalok barátaikkal szórakozni tudjanak.

Halála előtt hívta az édesanyját

A baleset előtt 2 órával, élő videón beszélt a lányával, aki azt mondta, élettársával lazítanak egy picit szombat este.Úgy zárták a beszélgetést, hogy a lánya reggel Messengeren hívja és együtt kávéznak majd.

Ittas volt a sofőr

A fiatal nő vidéken élő szüleinek hajnali 4-kor szóltak a rendőrök, hogy meghalt a lányuk. A házaspár azonnal Csepelre ment. Azt mondja, amikor péntek este beszélt a lányával, látszott rajta, hogy már ittak. Ezért nem érti, miért ültek autóba. Az asszonynak a rendőrök is megmondták, hogy veje ittas volt, ezért történt a baleset.

A sofőr nem sérült

Az autóban ült az áldozat testvére is. Ő is megsérült, édesanyja már beszélt vele telefonon. A nő mindkét lába eltört, és meg is kellett műteni. A sofőr sérült meg legkevésbé, ő saját lábán szállt ki az autóból.

Őrizetbe vették

A meghalt nő édesanyja nem akar találkozni a sofőrrel, ennyit mondott róla: „A mi életünket tönkretette, ha úgy nézzük, végülis megölte a lányomat”. A férfit azóta őrizetbe vette a rendőrség, eljárás indult ellene.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: MTI