Drámai események történtek kedden a fonyódi kikötőben. Egy kék Opel Astra a Balatonba hajtott. A tűzoltók emelték ki a vízből a járművet. A sofőr nem élte túl a balesetet.

Halálos áldozat

A fonyódi kikötőbe riasztották a lellei tűzoltókat, ugyanis egy kék Opel, orral előre belecsúszott a Balatonba. Az autóban ülő sofőr nem élte túl a balesetet. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Elkapta a kormányt

A tűzoltóság közleményéből nem derült ki, hogyan került az autó a Balatonba. A fényképeket elnézve úgy tűnik, hogy a sofőr valamiért rosszul lett. Az autó, a kikötő és a víz közvetlen közelében található földesúron haladt. A sofőr rosszul lehetett és elkapta a kormányt. Erre utal az is, hogy az autóban holtan találták a sofőrt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kimászhatott volna

A fényképeken jól látszik, hogy az autó hátsó része kilógott a vízből, tehát ha a sofőr nem veszíti el az eszméletét, vagy tiszta a tudata, biztosan ki tudott volna mászni a járműből.

Daruval emelték ki a Balatonból

Horgász lehetett

Az autó nyitott csomagtartóján látszik, hogy horgászfelszerelések vannak a járműben, így szinte az is biztos, hogy a sofőr horgászni ment, vagy éppen a horgászatból indult hazafelé. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: A baleset helyszínén készült felvétel – Forrás: Balatonboglári Önkormányzati Tűzoltóság