Megdöbbentő! Legalább százan nézték végig tétlenül egy gyorsétteremnél, ahogy egy elrabolt nő üvöltve kért segítséget. Hiába kiabált, senki nem ment oda hozzá, így nem értek véget a megpróbáltatásai. Mint kiderült: volt férje megfenyegette és akarata ellenére a magáévá tette. A 24 éves asszony végül egy élelmiszerbolt mosdójában talált menedéket a rendőrség kiérkezéséig.

Megfenyegette

Három héttel ezelőtt egy 24 éves nőt elrabolt el férje, majd egy késsel azzal fenyegette, hogy megöli őt. A nő munkából tartott hazafelé, a férfi pedig otthonához közel várt rá, mivel már külön éltek. A férfi előbb megölelte Brigit, majd megmarkolta a haját és betuszkolta a kocsija csomagtartójába. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Magáévá tette

A nő hiába kiáltott segítségért. A férfi egy domonyvölgyi elhagyatott területen leállította az autót, majd egy késsel a kezében halálosan megfenyegette és hiába ellenkezett, a magáévá tette.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hiába kért segítséget

Ezt követően a férfi beültette maga mellé a nőt, aki egy gyorsétteremnél kiugrott az autóból és megpróbált elszökni, ám hiába kért üvöltve segítséget, egyetlen járókelő sem reagált. Közönyösen nézték, amint a férfi elkapja őt, visszarángatja az autóba, majd elszáguld vele.

Visszaráncigálta az autóba

„Amikor a gyorsétteremnél segítségért kiabáltam, legalább százan voltak ott, mégsem jött oda senki. Visszaráncigált, majd hidegvérrel közölte velem, hogy „jobb is, ha megöllek, mert így is, úgy is börtönbe kerülök” – idézte fel a történteket a Blikknek.

Elbújt a mosdóban

A férfi végül egy élelmiszerboltba vitte be a nőt, aki hatalmas sebbel a fején az eladónőtől kért segítséget, majd a rendőrök kiérkezéséig a mosdóban bújt el. A nőt a Honvédkórházban látták el és megkönnyebbült, hogy megszabadult a férjétől.

Sok van a rovásán

A rendőrség a férfivel szemben hozzátartozó sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettének, valamint aljas indokból, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

A férfi szerint „békülős együttlét” történt

A férfi panasszal élt a gyanúsítás ellen, szerinte „békülős együttlét” történt, amibe a neje beleegyezett.

Hívatlan vendég

A Kékvillogó.hu írt korábban arról, hogy egy fiatalkorú férfi a késő éjszakai órákban az ajtót kifeszítve behatolt az időskorú nő házába, és erőszakoskodott vele. A férfi ittas volt, úgy ugrotta át a kerítést, majd a leláncolt bejárati ajtót kifeszítette. Így jutott be az időskorú nő házába. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció