Egy 88 éves asszonytól lopta el ékszereit egy férfi még februárban. Rendőrségikutya találta meg. Befejeződött a nyomozás, most már az ügyészségen a sor.

Zuglóban történt

Egy idős hölgy kért segítséget a zuglói rendőröktől február 9-én a délutáni órákban, mivel egy férfi ellopta az ékszereit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A kapuban

A nő elmondása szerint amikor a vendégét éppen kikisérte a a kapuban megszólította egy középkorú, későnn kiderült, 47 éves férfi.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Áramkimaradás

Megkérdezte tőle, hogy szokott-e lenni áramkimaradás. Mivel az idős nő többször észlelt már ilyen problémát, beengedte az otthonába az állítólagos tévészerelőt.

Csak úgy csinált

A bejelentő szerint az ismeretlen férfi bekapcsolta a tévét és úgy csinált, mintha szerelt volna. Mint kiderült, javítás helyett az asszony ékszereit tette el. Amikor ezt a nő észrevette, elrohant.

Jött Ikon is

A XIV. kerületi rendőrök kuytát is hoztak magukkal és Ikon kiszagolta a feltételezett elkövetőt. A férfit egy közeli házban találták meg.

Nyomozás után

A 47 éves férfit elfogták, előállították, majd kifosztás bűntett gyanúja miatt hallgatták ki. A nyomozás lezárult, az iratokat átadátk az ügyészségnek.

Ez is érdekelhet

Kettős gyilkosság Zuglóban: Borzasztó módon végzett áldozataival a tettes, végül a saját cigarettacsikkjei okozzák a vesztét.

Fotónk illusztráció.