Amikor először hallottunk erről a termékről, teljesen elképedtünk, hogy micsoda remek találmány lehet, hiszen elegendő csak egy vízálló zokni és innentől kezdve minden egyes cipőnk automatikusan vízállóvá válik. Nincs ezután kellemetlen, vizes érzés, átázott cipő, tocsogó zokni akkor sem, ha hirtelen elkap egy eső, vagy a cipő feladja a harcot az elemek ellen. Hihetetlennek tűnik, de ez a csoda valósággá vált!

Cikkünkben bemutatjuk a vízálló zoknit, ezt a forradalmi találmányt, ami megreformálta a túrázást és a hétköznapokat is.

Az átázott cipőben való járás kellemetlen érzése ma már a múlté!

Biztos ismered azt a helyzetet, amikor elered az eső, és néhány perc múlva már érzed is a cipődbe beszivárgó nedvesség hideg érintését, majd kisvártatva szivacsként tocsog a zoknid minden egyes lépésnél. Na, ennek ma már vége, hiszen a Manimal Footgear kiegészítői között található vízálló zokniban ezt az érzést soha többé nem kell megtapasztalnod.

Milyen, ha egy normál zokniban ázik át a cipőd?

Nem minden lábbelink vízálló, bár impregnáló sprével javíthatunk vízállóságán. Valójában elég kevés cipő mondhatja el magáról, hogy biztonságosan vízálló és egyáltalán nem ázik át. A legtöbb cipő, ha ellen is áll valameddig a víz támadásának, egy idő után valahol, például a varrás mentén, vagy a felsőrész és a talp találkozásánál elkezd átázni.

Ha éppen egy hosszú túrán veszel részt, és elered az eső, vagy eleve egy borongós napon indultál el, és a fűszálak is nedvesek, akkor igen nagy eséllyel el fog jönni az a pillanat, amikor a cipőd átázik.

Ekkor a cipő belsejébe jut a nedvesség és a zoknid, ami kiváló nedvszívó képességű anyagból készült, azonnal el is kezdi magába szívni a vizet. Te azt érezheted, hogy hirtelen hideg lesz, majd nyirkos érzést tapasztalhatsz.

Innentől kezdve az utad már nem lesz élvezetes, és a tájban való gyönyörködés helyett alig várod, hogy hazaérj és levedd magadról ezt a sok nedves holmit, majd pedig egy forró lábfürdővel zárd a napot.

Mi történik, ha vízálló zokni van rajtad?

Ebben az esetben teljesen mellékes, hogy vízálló-e a cipőd, vagy sem. Ha beázik, hát beázik. Te ebből semmit sem fogsz észlelni, mivel a lábad továbbra is biztonságban van. A nedvesség nem fog tudni eljutni a bőrödhöz, hanem a zoknin kívül marad, holott ez a zokni is puha és kényelmes.

Hogyan működik a vízálló zokni?

Most már biztosan kíváncsi vagy arra, hogy egy puha, meleg zokni hogyan képes kizárni a vizet úgy, hogy közben belül száraz, meleg és bársonyos érzést nyújt, miközben szellőzik is? Az innovatív technológia lehetővé tette ennek elkészítését, mégpedig úgy, hogy a zokni három rétegből áll.

A zokni belső része puha rayon cellulóz és bambusz, külső rétege pedig vízálló porelle membrán. Ennek köszönhetően a zokni antibakteriális és légáteresztő, miközben pedig víz- és szélálló, valamint az izzadtságot is elvezeti.

Érdemes kipróbálni ezt a forradalmi találmányt, hiszen ebben nyugodtan indulhatsz el bárhová, nem kell attól tartanod, hogy elered az eső, vagy pocsolyába, patakba lépsz és ezután vizes cipőben kell töltened az egész napot.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.