Abony és Újszilvás között meghalt egy ember egy karambolban. Reggel már egyszer előállították, de tovább vezetett ittasan egy sofőr, végül a tetejére borult Kiskőrösön. A BalesetInfó hírfolyamunkat folyamatosan frissítjük!

Kórházba szállítás közben elhunyt egy személy egy ütközést követően Abonynál

2020.11.02. 18:06 Összeütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi Abony közelében, az Újszilvás felé vezető, 3119-es úton. Mindkét jármű az árokba sodródott. A személyautóba beszorult egy ember. Őt feszítővágóval szabadítják ki a műszaki mentést végző ceglédi hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a gépkocsikat. A Rendőrség tájékoztatása szerint eddig tisztázatlan okból ütközött össze egy személyautó és egy tehergépkocsi 2020. november 2-án 17 óra 16 perckor Abony lakott területen kívül a 3119-es számú út 13-as kilométerszelvényében. A baleset során a személyautót vezető 49 éves abonyi férfi, kórházba szállítását követően belehalt sérüléseibe. A Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya megkezdte a baleset körülményeinek vizsgálatát.

Ráfutásos baleset Szombathelyen

2020.11.02. 16:4 Két személyautó és egy kisbusz futott egymásba Szombathelyen, a Hunyadi János úton, a Vitéz utcai kereszteződés közelében. A város hivatásos tűzoltói egy járművet áramtalanítottak. A balesetnél forgalmi akadály alakult ki.

Árokba hajtott egy teherautó az M0-son Maglódnál az M5-ös felé

2020.11.02. 16:37 Árokba borult egy teherautó Budapest és Maglód határán, az M0-s autóút 47-48. kilométerénél, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon. A fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez. Az egység áramtalanította a járművet, amely nem akadályozza a forgalmat. A helyszínre érkeztek a mentők is.

Fotó: BalesetInfo Facebook-csoport

Szalagkorlátnak hajtott egy autó Báta és Bátaszék között

2020.11.02. 15:21 Szalagkorlátnak hajtott egy személyautó az 56-os főút Báta és Bátaszék közötti szakaszán, a Bátához tartozó Furkótelepen. A balesethez a bátaszéki önkormányzati tűzoltók vonultak ki. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszt félpályán lezárták.

Részeg sofőr előállítás után autóba ülve borult a tetejére Kiskőrösön

2020.11.02 15:20 Előzni akart, de nekiment egy betonoszlopnak és felborult autójával egy férfi ma (hétfő) délután Kiskőrösön. Helyszíni információk szerint, az érvényes vezetői engedéllyel sem rendelkező csengődi férfit, a reggeli órákban már előállították ittas vezetés miatt. Az elsődleges információk szerint a személyautó Izsák felől közlekedett, amikor Kiskőrösön az Izsáki úton előzésbe kezdett. A manőver során a baloldali útpadkán egy betonoszlopnak ütközött, amelynek következtében felborult a jármű. Az autóban az elsődleges információink szerint csak a sofőr utazott, aki megsérült a baleset során, őt a kiérkező mentők a kiskunhalasi kórházba szállították. A Halasinfo.hu úgy értesült, hogy az érvényes vezetői engedéllyel sem rendelkező csengődi férfit a reggeli órákban már előállították ittas vezetés miatt, majd miután hazament, ismét autóba ült és Kiskőrösön balesetet szenvedett. A baleset pontos körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Fotó: HalasInfo.hu

Az üllői Auchannál kamion árokba borult

2020.11.02. 15:09 Felborult egy kamion Üllőn, a Zsaróka úton. A műszaki mentést a monori hivatásos tűzoltók végzik. A baleset miatt nem alakult ki forgalmi akadály.

Árokba borult egy autó Pomáz és Pilisszentkereszt között

2020.11.02. 14:35 Árokba csúszott és az oldalára borult egy személyautó a Pilisszentkereszt és a Pomáz közötti 1111-es út 13-as kilométere közelében. A balesethez a pomázi önkormányzati és a szentendrei hivatásos tűzoltókat riasztották. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani. A beszorult sérültet a fotók tanúsága szerint a tető felnyitásával tudták kiszabadítani.

Személyautó és kisteherautó rohant egymásba Kaposváron

2020.11.02. 14:15 Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisteherautó Kaposváron, a Pécsi utcában. Műszaki mentés céljából a helyi hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A KaposvárMost rendőrségi információk alapján azt közölte, hogy a dobozos furgonban ketten könnyebben megsérültek.

Kisteherautó karambolozott az M4-es autóúton Pest felé

2020.11.02. 13:28 Teherautó ütközött össze egy kisteherautóval az M4-es autóút 55-ös kilométerénél, az albertirsai lehajtó közelében, a Budapest felé vezető oldalon. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A helyszínen forgalmi akadályra kell számítani.

Elsőbbségadás elmulasztása miatt autók ütköztek a 13. kerületben

2020.11.02. 10:53 Két személyautó ütközött a fővárosi Újlipótvárosban hétfőn, a késő délelőtti órákban, a Visegrádi utca és a Gogol utca kereszteződésében. Szemelyi sérülésről nincs információnk, de a fotó alapján legalább az egyik jármű mozgásképtelen.

Forrás: BalesetInfo Facebook-csoport

Kombájn borult az árokba Kapoly térségében

2020.11.02. 10:34 Árokba borult egy kombájn a Somogy megyei Kapoly térségében, Kapoly pusztánál, a szántódi elágazás közelében. A tabi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet.

Gulácsnál árokba borult egy gépkocsi

2020.11.02. 10:25 Lesodródott az útról és az oldalára borult egy személyautó a Szabolcs-Szatmár megyei Gulácson, a Szabadság utcában. A műszaki mentést a tarpai önkéntes tűzoltók végzik. A Haromhatar.hu helyszíni információja szerint a -beliségben ketten könnyebben sérültek, megfigyelésre kórházba szállították őket.

Fotó: Haromhatar.hu

Árokba hajtott és az oldalára borult egy autó Dunaújváros mellett

2020.11.02. 07:23 Árokba hajtott és az oldalára borult egy személyautó a 62-es főúton, Dunaújváros térségében. A balesethez a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanítják a gépkocsit.

Vadgázolásból utoléréses baleset Pécs és Mánfa között

2020.11.02. 07:13 Hétfő reggel a 66-os főúton Pécs és Mánfa között, a Mecsek pihenőnél egy Opel elé vad ugrott, melyet elgázolt, a mögötte haladó Ford pedig már nem tudott időben megállni és nekiütközött az Opel hátuljának. Szerencsére személyi sérülés nem történt, az anyagi kár jelentős.

Oszlopnak csapódott egy BMW egy abonyi óvoda előtt

2020.11.01. 22:04 Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Abonyban tegnap este, az Arany János utcában. A balesethez műszaki mentés céljából a ceglédi hivatásos tűzoltók érkeztek ki. Az egység áramtalanította a gépkocsit. A www.miabonyunk.hu információi szerint a roncs és az oszlop még most is ugyanabban a pozícióban található, mint tegnap este.

Fotó: www.miabonyunk.hu

Kiemelt fotó: Dél-Pest Megyei Panoráma