Halálos közlekedési baleset történt a 21-es számú főúton, egy 23 éves férfi vesztette életét különös körülmények között.

Két embert is elütött

A 21-es számú főút 9-es kilométerszelvényében – Lőrinci közelében – február 14-én 19 óra 50 perckor közlekedett egy személygépkocsi, amikor elsodort két személyt, akik éppen egy műszaki hibás autót toltak az úttesten. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A külső sávban tolták az autót

Az Agria Tv információi szerint a kétsávos út külső sávjában tolták az autót, amikor egy hátulról érkező kocsi ütközött velük.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kifogyott a benzin

A lerobbant kocsiban négy ember utazott. Menet közben kifogyott a benzin, ekkor ketten tolni kezdték a sötétben a kocsit, amikor a körforgalom felől érkezett a másik jármű.

Csak az egyik férfi tudott elugrani

Az ütközés előtt az egyik kocsit toló férfi még el tudott ugrani az árokba, másikukat az érkező autó az elől haladónak nyomta.

Árokba borult a kocsi

A baleset következtében a tolt kocsi az árokba borult a benne lévő két személlyel, egyikük kiesett a járműből – közölte a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

Életét vesztette

A balesetben egy 23 éves férfi a helyszínen életét vesztette, továbbá négy személy orvosi ellátást igénylő sérüléseket szenvedett.

Nagy ütést kapott az autó

A sofőr nem észlelte időben a veszélyt

Kértek volna inkább segítséget

„Őszinte részvétem! De inkább tolták volna félre az autót és kértek volna segítséget. Ez körülbelül akkora felelőtlenség, mintha az autópályán tolták volna az autót! Értelmetlen halál ilyen fiatalon!” – írta egy hozzászóló a történtek kapcsán.  

Óriási felelőtlenség

„Kifogyott a benzin? El sem indulnék, ha nincs a kocsiba benzin… Ha tényleg ez volt a tragédia okozója, ez is nagy felelőtlenség. Hívtak volna inkább autómentőt és maradtak volna a kocsiban” – tette hozzá egy másik kommentelő. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotók: police.hu