A tűzoltók törték rá az ajtót Eva Rezesovára kassai otthonában: a milliomosnőként elhíresült szlovák asszony, aki 2012-ben négy ember életét követelő halálos balesetet okozott az M3-as autópályán, magatehetetlenül feküdt otthonában. A Plus Jeden Den című szlovák lap szerint gyógyszereket vett be, majd alkoholt ivott rá.

Édesanyja szólt a rendőröknek

Eva Rezesová édesanyja nem sokkal a karácsonyi ünnepek előtt próbálta felhívni lányát, de nem sikerült elérnie. Rossz előérzete támadt, így riasztotta a rendőrséget. Az asszony azt mondta a rendőröknek, hogy tudomása szerint a nőnek otthon kellene lennie, ám nem jelentkezik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tűzoltók törték be az ajtót

A kassai rendőrök odarobogtak a város központjában lévő házhoz, ám hiába csengettek, a nő nem nyitott ajtót. Végül a tűzoltóktól kellett segítséget kérniük, akik betörtek a lakásba, ahol megtalálták Rezesovát. A mentők kórházba szállították az asszonyt – írja a Blikk az egyik szlovák lapra hivatkozva.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Begyógyszerezte magát

Eva Rezesová egyik ismerőse a lapnak azt mondta, hogy a nő a kórházban elismerte, hogy lenyelt egy marék tablettát, majd alkoholt ivott rájuk. Végül öt nap múlva saját felelősségére hazaengedték.

Recepciósként dolgozik

A milliomosnőként ismertté vált Rezesová az elmúlt időszakban egy kassai szállodában dolgozott recepciósként, nem is teljes munkaidőben, hanem kisegítőként, részmunkaidőben.

4 ember halt meg

Az egész országot megrázta, amikor Eva Rezesova szlovák milliomosnő négy ember halálát okozta 2012-ben egy baleset során. A nő BMW terepjárójával 170 kilométer/órás sebességgel belerohant egy Fiatba az M3-as autópályán. 

Ezt az autót vezette Eva Rezesová

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Ittasan vezetett

A Fiat totálkárosra tört, majd a baleset következtében kigyulladt, így a négy benne ülő embernek esélye sem volt a túlélére. Kiderült, Rezesová agresszívan vezetett és ittasan ült a volán mögé.

9 évre ítélték

Rezesovát 9 év börtönre ítélték, de jó magaviselete miatt hat év után, 2018-ban szabadulhatott. Azóta kiadott egy könyvet, egy éve pedig Friderikusz Sándor YouTube-on futó műsorának volt a vendége, ahol őszintén beszélt arról, milyennek látja most akkori önmagát, hogyan változott meg az évek során.

Így nézett ki a baleset után az áldozatok autója

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A könyvében kért bocsánatot

Rezesová kilenc év után a könyvében kért bocsánatot a baleset áldozatainak családtagjaitól. Ezt írta:  „bár a bocsánatkérését a bírósági tárgyaláson az utolsó szó jogán felolvasta, az nem helyettesíti azt a megbánást, amit közvetlenül a baleset után személyesen kellett volna kifejeznie nekik”.

Több család élete ment tönkre

A szlovák nő szabadulása után az áldozat hozzátartozói ezt mondták: „A hozzátartozóknak sosem lesz megnyugvás, nincs, ami enyhítené ezt a fájdalmat. Négy ember halt meg, és több család élete ment tönkre. Mitől hinnénk el, hogy Rezesová megváltozott a börtönben? Még csak bocsánatot sem kért soha.” A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Eva Rezesová – Forrás: YouTube/Friderikusz