A rendőrök előállították azt a nőt, aki egy idegen, talált bankkártyával vásároltatott különböző ózdi üzletekben.

Csalás

Az Ózdi Rendőrkapitányság információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás és kiskorú veszélyeztetése bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 29 éves helyi nővel szemben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Találták a bankkártyát

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított, a barátnője és a gyanúsított 13 éves fia 2022. május 11-én a déli órákban Ózdon sétáltak, amikor a fiú a járdán talált egy bankkártyát.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

A gyereket küldte be a boltba

Az anya ekkor a gyermekét beküldte egy boltba, ahol hústerméket vásároltatott vele, majd az asszony barátnője vásárolt a kártyával egy dohányboltban.

Letiltatták

Időközben a sértett észlelte a bankkártyája hiányát, amit letiltatott, ezért a többi üzletben történő vásárlási kísérletek már sikertelenek voltak.

Hívta a rendőröket

A sértett azonnal értesítette a rendőröket, akik a nőt és fiát is felkutatták, ők éppen az egyik buszra akartak felszállni.

Ez is érdekelhet:

Előállították őket

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az asszony barátnőjét is – őt otthonából állították elő -, illetve lefoglalták tőlük a bankkártyát és a vásárolt termékeket is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels