A fővárosi rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki egy héten belül öt autót feltört, kettőt ellopott, de még ez sem volt elég.​

Több bejelentés is érkezett

Több bejelentés érkezett a rendőrségre 2022. április végén a fővárosban történt autófeltörésekről és lopásokról. Először egy április 26-án éjjel a 3. kerületben történt esetről számoltak be: valaki betörte egy parkoló autó ablakát, majd ellopta a járműben hagyott gördeszkát, ruhadarabokat és cipőket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

További négy feltört autó

Az ezt követő napokban két parkoló autót elloptak, illetve további négy feltört autóból tűntek el dolgok: egy LCD tévé, mobiltelefonok, ruhák, de a frissen rendelt étel sem maradt ott, számolt be róla közleményében a rendőrség.

Az egyik feltört jármű:

Azonosították

A nyomozás során kiderült, hogy a bűncselekményeket ugyanaz a férfi követte el, akit egy órabolti-lopás feltételezett elkövetőjeként is azonosítottak. A gyanú szerint április 29-én reggel egy óbudai üzletből mintegy 70 karórát tulajdonított el.

Elfogták

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 3. Kerületi Rendőrkapitányságának munkatársai körözést adtak ki a férfi ellen, akit a józsefvárosi rendőrök 2022. május 5-én délután a 8. kerületben elfogtak. 

FRISS!

Nem tett vallomást

Az óbudai nyomozók R. Árpádot nyolc lopás ügyében hallgattak ki gyanúsítottként, vallomást nem tett. A 37 éves férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.​ A rendőrök mindkét ellopott autót megtalálták, illetve azokból az eltulajdonított tárgyak, ruhák és órák egy része is előkerült. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu