Súlyos baleset történt az este a BAH-csomópontban. Egy ukrán rendszámú Nissan áthajtott a piroson, összeütköztek egy Skodával, az pedig egy Ford Focussal.

Áthajtott a piroson

Ukrajnából menekült nők, gyerekekkel az autóban, a hoteljük felé igyekezve karamboloztak hétfőről keddre virradó éjszaka a 11. kerületi BAH-csomópontban. A Nissan X-Trail a Jagelló út felől az Erzsébet híd irányába közlekedett, amikor a fiatal sofőr hölgy figyelmetlenségből áthajtott a tilos jelzésen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Csúnyán összetört az ukrán anyukák autója

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Összeütköztek a Skodával

Szerencséjükre villamos épp nem járt arra, igy azzal nem ütköztek, de a Budaörsi út felől, a középső sávban zöld jelzésen érkező Skoda Fabiával már sajnos igen.

A taxi sem úszta meg

Belerohant a taxi

A Skoda a karambol következtében a külső sávba sodródott, ahol a mellette szintén a zöld jelzésen áthaladó Ford Focus kombi taxi is belerohant.

Lezárták az útpálya felét

Több gyermek is velük volt

Az ukrán rendszámú Nissanban több gyermek is utazott a három nővel, szerencsére közülük senki sem sérült meg, noha a légzsákok nem nyíltak ki, a Skodát és a taxit vezető két férfit azonban a mentők a Szent János kórházba szállították, de egyikük sem sérült meg súlyosan.

Kiszakadt a Skoda kereke

Részben lezárták a kereszteződést

A helyszínen végzett légalkoholos mérés egyik sofőrnél sem jelzett pozitív értéket senki sem fogyasztott alkoholt. A fővárosi hivatásos tűzoltók is a vonultak a balesethez, ők áramtalanították az összetört autókat. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a Rendőrség teljesen lezárta a csomópont befelé vezető oldalát, a forgalmat elterelték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sokáig helyszíneltek

Kiemelt kép: Kékvillogó.hu/GK