Ahogy arról korábban beszámoltunk halálos baleset történt a Hungária körúton. Egy 64 éves férfi a karambol áldozata, miután két autó összeütkozott.

Meghalt egy ember

A karambolban két autó ütközött. A balesetet követően az egyik autó oszlopnak csapódott, és egy ember meghalt. Úgy tudjuk, hogy a valószínűéeg vétkes Volkswagen Caddyt egy fiatal férfi vezette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Balra nézett

Állítása szerint balra elnézett, de senkit sem látott, ezért kikanyarodott jobbra a Hungária körútra. Hogy utána pontosan mi történt az nem világos.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Durr

Mindenesetre a Suzuki a jobb hátsó ajtóba kapta a Caddyt, tehát már majdnem elhaladt előtte. Az ütközés hatására a sofőr elvesztette uralmát az autó fölött, az S-Cross a járdára pördült és a vezető felőli oldalával az oszlopnak csapódott, majd a járdán keresztben állt meg.

Majdnem egy harmadik autó is érintett lett

Ott egy Citroën parkolt, benne ült egy hölgy, aki a férjét várta, őket éppenhogy elkerulte a Suzuki.

Idősebb férfi az áldozat

64 éves férfi halt meg a helyszínen – írja a rendőrség. A helyszínelés idején a forgalom a két külső sávban halad.

Munkában a rendőrök

A rendőrség felvétele.

30 percig küzdöttek érte

A tűzoltók levágták a 2 bal oldali ajtót és a B oszlopot, úgy tudták kiemelni a vétlen sofőrt, akit a mentőszolgálat szakemberei mintegy 30 percig próbáltak újraéleszteni, de olyan súlyos nyak- és fejsérülései voltak, hogy nem sikerülhetett.

Pedig be volt kötve

Használta a biztonsági övet és az összes oldallégzsák is működött, de az ülésbe oldalról benyomódott a B oszloptól hatalmas ütést kapott a feje és a nyaka.

Összetört a baleset okozója

A Caddy vezetője nem sérült meg a balesetben, de magába roskadva ült a kerítés peremén.

Címlapfotó: G.K. BudaPestkörnyéke.hu