Halálos baleset történt a Hungária körút Thököly út felé vezető oldalán, a Pálma utcai kereszteződésben. Egy ember meghalt.

Meghalt egy ember

A karambolban két autó ütközött. A balesetet követően az egyik autó oszlopnak csapódott, és egy ember meghalt. Az érintett útszakaszon torlódás várható, ezért a rendőrség azt kéri, hogy aki teheti, más útvonalon közlekedjen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Másik oldalról

MTI/Mihádák Zoltán

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Idősebb férfi az áldozat

64 éves férfi halt meg a helyszínen – írja a rendőrség. A helyszínelés idején a forgalom a két külső sávban halad.

Hogy történt?

Úgy tudni, hogy a Suzuki városi terepjáró a Hungária körúton haladt, amikor a Pálma utcából érkező Volkwagen Caddy az oldalának ütközött.

Munkában a rendőrök

A rendőrség felvétele.

További balesetek a fővárosból

Villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi a XI. kerületi Egér úton, a Péterhegyi út közelében. A fővárosi hivatásos tűzoltók feszítővágóval emelték ki a vezetőt a járműből. Az egységek darut kértek a helyszínre, a forgalomra veszélyt okozó oszlop elfektetéséhez.

Villamos autóval

Villamossal ütközött össze egy személyautó a XI. kerületben, az Etele út és a Rácz László utca sarkán. A kocsi két utasa saját erejéből ki tudott szállni, a villamos utasai elhagyták a helyszínt az esetet követően. Az eset a reggeli órákban történt.

Csepelen is

Összeütközött két gépkocsi a XXI. kerületi Akácfa utcában, a Cirmos sétány és a Puli sétány közötti szakaszon. Az ütközés erejétől az egyik jármű felborult, valamint egy harmadik autó is károsodott.

Címlapfotó: MTI/Mihádák Zoltán