Elfogtak egy 47 éves férfit kábítószer-kereskedelem miatt, illetve egy nőt és egy férfit kábítószer birtoklásával gyanúsítanak a település nyomozói.

Kristályt adott el

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság nyomozói egy 47 éves helybélit vettek őrizetbe tegnap délután. A rendőrök úgy gyanítják, hogy a férfi többször adott el kristály nevű kábítószert Kiskunfélegyházán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Készpénz is volt a lakásán

A gyanúsított lakásán végzett házkutatás alkalmával több mérleget, egy telefont, 1,5 millió forintot, 1240 szerb dínárt és 20 svájci frankot is lefoglaltak az egyenruhások, számolt be róla a police.hu.

Helyszíni felvétel:

Kihallgatták

A dílert kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják, a fogyasztókat – egy férfit és egy nőt – pedig kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki a rendőrök. Egyiküknél másfél gramm kristályt is találtak, amit szintén lefoglaltak. A nyomozók előterjesztést tettek a kereskedő letartóztatásának indítványozására.

Jászberényben is elfogtak egy dílert

Amint azt a Kékvillogó is megírta a nyomozók több mint fél kiló kábítószert foglaltak le egy 46 éves férfitől.

Grammonként 30 ezer

A Jászberényi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt folytat eljárást egy 46 éves férfi ellen. A megalapozott gyanú szerint a jászberényi lakos az elmúlt években több személynek, rendszeresen, anyagi haszonszerzésre törekedve árult kábítószert grammonként 30.000 forintért.

Fotó a helyszínről:

Előállították

A rendőrök a férfit 2022. március 29-én előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták, számolt be róla a police.hu.

Fél kiló fehér por

A nyomozók lefoglaltak több mint fél kiló fehér port, ami az előzetes vizsgálatok alapján N-Ethylnorpentedrone-HCI-t tartalmaz, ami kábítószernek minősül.https://3myad.com/buk_adb_contentb_rota2.html

Helyszíni felvétel:

Fegyverek, lőszerek

Továbbá fegyvert, vagy annak utánzatát, lőszereket, valamint vagyon-visszaszerzési tevékenység keretében többszázezer forintot, gépkocsit, mobiltelefonokat, ékszereket valamint elektronikai eszközöket.

Fotó a helyszínről:

Szabadságvesztés

A gyanúsítottat egy korábban rá kiszabott szabadságvesztés büntetés letöltése miatt büntetés-végrehajtási intézetbe szállították. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik