Elgázolt egy embert egy személyvonat Rakamazon, a Szent István úti vasútállomás közelében. A műszaki mentés ideje alatt az érintett szakaszon szünetel a vonatközlekedés.

Mentő is jött

Az eset súlyos, mentők is érkeztek a helyszínre. A nyíregyházi hivatásos és a rakamazi önkéntes tűzoltók dolgoznak a balesetnél. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Halálos baleset Tapolcánál

Január 1-jén, egy szilveszteri házibulit követően öt fiatal utazott egy Skodában, amikor a sofőr a tilos jelzés ellenére a sínekre hajtott Tapolcánál. A jármű az arra közlekedő vonattal ütközött. A szerelvény 60 méteren át tolta az autót, amelyben 5 fiatal utazott.

FIGYELEM! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Négyen haltak meg

Négyen a helyszínen életüket vesztették, egy utast életveszélyes állapotban szállított a mentőhelikopter a szombathelyi kórházba. Napokig arról szóltak a hírek, hogy a túlélő, a helyszínen életét vesztetett sofőr 17 éves húga, Dóri.

Egy lány túlélte a balesetet

Nagyszülei sírva nyilatkoztak arról, hogy a lányt mélyaltatásban tartják, több műtét vár rá. Melanit, az autó másik női utasát, pedig szülei gyászolták. Január 3-án azonban döbbenetes fordulat állt elő.

Összecserélték az áldozatokat

Éjszaka, Melani édesanyjához becsöngettek a rendőrök, akik közölték, hogy összecserélték a két lányt és Melani él, Dóri pedig még a helyszínen meghalt. A 17 éves lány szülei így mindkét gyermeküket elveszítették a balesetben, idősebb fiúk, Zoltán még a helyszínen meghalt.

Rájöttek a hibára

A Bors információi szerint a tévedés azzal magyarázható, hogy valamiért a hátul, középen ülő Melani lábaihoz került Dóri igazolványa. A hibára hétfőn jöttek rá a rendőrök, ekkor keresték fel a túlélő lány szüleit.

A kórházban felismerte lányát

Mónika, a lány édesanyja a tévedés után, végül bemehetett a kórházba, ahol azonnal felismerte a lányát. Melani arca nem sérült különösebben, ráadásul a kezén még mindig látható egy néhány héttel ezelőtti sérülése, amit egy törött üvegtől szerzett. Melani egyébként köldökpiercinget is viselt, miközben Dóri még nem hordott ilyen ékszert.

Mélyaltatásban tartják

A Blikk információi szerint Melani mindkét lábán combnyaktörést szenvedett, de egy tüdőműtéten is átesett, mivel az egyik bordája átszúrta azt. Jelenleg mélyaltatásban tartják, a családja azonban bízik benne, hogy javul majd az állapota, és el tudja mondani, hogyan történhetett a baleset. A tévedéshez egyébként az is hozzájárulhatott, hogy Melani a baleset idején a barátnője, Dóri kabátját viselte.

A rendőrség a médiát hibáztatja

A rendőrség, miután kiderült a tévedés, annyit közölt, hogy a sajtóban jelent meg tévesen az áldozat személyéről szóló információ, és a hiba a média munkatársai számlájára írható.

Fotónk illusztráció.