Szörnyű baleset történt a Zala vármegyei Baktüttös főutcáján. Egy Audi kisodródott egy kanyarban, a tetejére borult és kiégett. A sofőr ki tudott mászni a roncsból. Beszámolónk végén mutatjuk a helyszínen készült képeket.

Felborult és lángra kapott

Ismét balesetet okozott a gyorshajtás és a figyelmetlenség. A Zala vármegyei Baktüttös település főutcáján egy gyorsan hajtó Audi kisodródott egy kanyarban, majd a tetejére borult és kiégett. A sofőrnek nagy szerencséje volt: ki tudott mászni a roncsból. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Két vízsugárral oltották

A helyszínre a zalaegerszegi hivatásos és a baki önkéntes tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat, majd megkezdték az utómunkálatokat. A tűzoltás idejére teljes szélességében lezártak az érintett útszakaszt – közölte a Katasztrófavédelem.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

„Bemutatózott” a baleset előtt?

A helyszínről származó, hivatalosan meg nem erősített információk szerint a sofőr egy órával a baleset előtt még a szomszéd faluban, Tófejen tartott „bemutatót”. „Megint egy ASZALT betyár, bár eléggé odakozmált” – írta valaki a történtek után a közösségi oldalon.

„Tudni kell, hol a határ”

„Még szerencse, hogy nem jött szembe senki! Vannak helyek, ahol lehet nyomni, de vannak helyek, ahol családok életét tesszük tönkre! Egy a fontos, hogy tudjuk hol a határ, mert mindenki haza akar érni a családjához. Sajnos, ha megtörténik a baj, utána már nem tudjuk visszafordítani az eseményeket” – fogalmazott egy kommentelő.

„Koszlidérc”

„Ha nem magát töri össze ez a koszlidérc, hanem egy gyereket gázol el, akkor zsebre dugott kézzel, megszeppenve állna a kocsi mellett, aztán két év múlva már semmire sem emlékezve folytatná” – fűzte hozzá egy másik olvasó.

Nem javul a közlekedési morál

„Aki azt gondolja, hogy az Árpád hídon megölt biciklis halála hozzájárul bármekkora mértékben a közlekedés moráljának javulásához, annak javaslom, hogy lottózzon, mert abban nagyobb az esélye” – szólt egy pesszimista vélemény.

Tragédia az Árpád hídon

Ahogyan azt elsők között megírtuk, a múlt héten, szombat hajnalban halálos kimenetelű közlekedési baleset történt Budapesten, az Árpád hídon. Egy gyorsan hajtó, majd az útpadkának vágódó Mercedes egy szabályosan, a biciklisávon tekerő kerékpárost elgázolt, amelynek következtében a biciklis életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Facebook/Zalai utak „királyai”