Kilátástalan helyzetbe került annak a tragikus sorsú nőnek a családja, aki a napokban halt meg egy balesetben. Szilvi egyedül nevelte négy gyermekét, éjszakánként Budapestre járt fel dolgozni. Éppen munkába tartott, amikor frontálisan ütköztek, a balesetben a 33 éves nő azonnal meghalt.

Négy gyermeke és édesanyja gyászolja Váradi Szilvit. A 33 éves nő, és négy munkatársa egy fővárosi tortagyárban takarítóként dolgozott. Oda tartottak autóval, mikor az autót vezető H. Norbert a Heves megyei Ivádnál előzés közben ütközött egy teherautóval. Szilvi szörnyethalt, kolléganőjét F. Julcsit életveszélyes, H. Norbertet súlyos sérülésekkel vitték kórházba. 

A KEKFENY.com ebben a cikkében írt részletesen a balesetről.

„Anyu húga mondta el nekünk, hogy anyát baleset érte, soha többet nem jön haza.  A három tesómmal a nagyit öleltük át, belekapaszkodva sírtunk. Mielőtt anyu elindult dolgozni, két szendvicset csomagoltam neki. Egy puszival köszönte meg. Az volt az utolsó puszi” – mondta a Blikknek az árván maradt 12 éves Lilla.

„Mielőtt elindult, a négy gyerekkel lencsefőzeléket ebédelt nálam. Arról mesélt, hogy Elemér szeptember 1-jén ünnepli a születésnapját. Új cípőt, nadrágot akart neki ajándékba venni, most pedig a temetésére készülünk…” – sírta el magát a lányát gyászoló Otti mama.

A tragikus sorsú édesanyát két éve elhagyta az élettársa, Szilvi azóta minden áldott nap 360 kilométert ingázott, hogy el tudja tartani a családját. Szegénységben éltek, igyekezett mindent megadni a gyerekeinek, akiket most az arlói szegénysoron élő nagymamájuk vett magához.

A megtört asszony a katolikus temetőben adná meg lányának a végtisztességet, de nincs pénze a temetésre. Közmunkásként dolgozik, fogalma sincs, miből neveli majd fel négy árva unokáját.

A fiatal asszonyt a 15 éves Elemér, a 13 éves Levente, a 12 éves Lilla és a 10 éves Adorján gyászolja. A közmunkából élő nagymamának nincs pénze, hogy eltemesse lányát.

Segíthet a családnak

Az elárvult gyerekek otthonát korábban devizahitel terhelte, évek óta albérlőként laktak benne. Ott nem maradhattak, a nagymama háza viszont kívül-belül teljes felújításra szorul. Aki tud vagy akar segíteni a családon, a 10101212-09858600-01001008 bankszámlaszámra utalhat pénzt.

Kiemelt kép: ebben az autóban utazott Szilvia – Forrás: police.hu