Egy négygyermekes édesanya veszítette életét az Ivádnál történt balesetben hétfőn este. A 33 éves arlói nő naponta ingázott, ugyanis Budapesten egy tortagyárban dolgozott éjszakai műszakban, hogy eltartsa négy gyermekét, akiket egyedül nevelt.

Augusztus 17-én este a 23-as számú főúton Ivád és Mátraterenye között egymásba hajtott egy teherautó és egy személyautó. A rendőrség a balesetet követően mindössze annyit közölt, hogy az ütközés következtében egy személy azonnal életét veszítette, az autó többi utasa pedig megsérült – számolt be róla a Blikk.

A súlyos baleset helyszínére többek közt két mentőhelikopterrel vonultak ki a hatóságok, a bejelentés alapján ugyanis legalább hat sérültre lehetett számítani.

A helyszínre kiérkező katasztrófavédelem és mentőszolgálat munkatársainak végül a személyautó öt utasa közül kettőt kellett kiemelnie az autóból. Egyikük, a 33 éves arlói nő még a helyszínen életét veszítette, míg a másik sérültet életveszélyes állapotban mentőhelikopterrel szállították a miskolci kórházba. A többi utas enyhe sérülésekkel került az egri kórházba – tájékoztatta az RTL Híradót az OMSZ szóvivője, Leskó Diána.

Az RTL Híradó megtudta azt is, hogy a balesetben életét veszítő nőt négy kisgyermek várta arlói otthonában, közülük hárman tíz éven aluliak.

A gyermekeit egyedül nevelő asszony éjszakánként takarítóként dolgozott egy budapesti tortagyárban, ahova a cég többi munkatársával együtt ingázott.

“Minden éjjel felutazott Budapestre, éjszaka dolgozott, nappal pedig nevelte a gyermekeit” – mondta Vámos Istvánné, arlói polgármester, aki ígéretet tett arra, hogy az önkormányzat minden segítséget megad majd az árván maradt gyermekeknek, akik a tragédiát követően nagymamájukhoz kerültek.